Vognmand

jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Din vognmand på Fyn med kunder fra bl.a. Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland

Hos Torneløkke tilbyder vi vognmandsservice. Vi har siden 1998 hjulpet fynboerne med jordarbejde, når de er gået i gang med større eller mindre have- og byggeprojekter. Kontakt os om jordkørsel, så du kan fokusere på dit projekt.

Vognmands­firma – vi har en vognmand til jordkørsel og andre transportopgaver af alle størrelser

Har du brug for hjælp til kørsel eller levering af grus, jord, granitskærver, sten eller andet? Vi har vognmænd, der kan hjælpe med lige nøjagtig din opgave.

Vi sørger for, at arbejdet klares hurtigt, effektivt og sikkert. Størrelsen på din opgave betyder intet; vi går til alle opgaver med den samme professionalisme. Vi kan desuden også hjælpe med krankørsel.

Containerkørsel i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland – vognmands­kørsel til dit behov

At bortskaffe jord selv er et stort arbejde – og i mange tilfælde kan det være nærmest umuligt. Så lad os hjælpe dig med en vognmand til bortkørsel af jord.

Jord – og for den sags skyld også grenaffald – fra mindre projekter kan afhentes med grab. Det kan være ved f.eks. anlægning af bede og havegange. Er opgaven større vil vi derimod anbefale, at jorden smides i en container, som derefter kan afhentes af en vores dygtige vognmænd.

Vognmand i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland – her får du billige priser

Prisen på en vognmand afhænger af flere faktorer. Derfor findes der ikke en fast pris pr. kubikmeter eller lignende. Vores priser er dog altid yderst konkurrencedygtige.

Hvis vi skal varetage flere dele af dit projekt, kan vi ofte lave en samlet pakkeløsning. Det kan gøre blandt andet jordkørslen billigere, da vi allerede har vores maskiner og mandskab på grunden.

Vi kan hjælpe med mange forskellige dele af dit projekt. Vores erfarne anlægsgartnere og brolæggere kan f.eks. hjælpe dig med havearbejdet. Når vi så er færdige, vil vi tage den overskydende jord med os. Det er nemt og hurtigt.

Vi kan også være til hjælp ved byggeprojekter. Vi kan hjælpe dig med støbning af fundament, terrændæk eller sokkel. Tunge opgaver, der kræver større maskiner og erfaring.

Kontakt os for at høre mere om vores arbejde som vognmand i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland

Du kan nå os på tlf. 62 54 18 11. Du er også velkommen til at skrive en mail til os eller skrive til os på formularen her på siden.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig