Punktrenovering af kloak og strømpeforing

kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Punkt­renovering af kloak og strømpeforing i Odense og hele Fyn

Torneløkke i Svendborg er en autoriseret kloakmester, der hjælper med at løse kloakarbejde i Odense, Svendborg og på resten af Fyn.

Vi udfører en lang række kloakopgaver for både private og virksomheder samt offentlige institutioner. Vi løser derfor også gerne din opgave inden for punktrenovering af kloakken eller hvis du har brug for en strømpeforing. Hvis du har brug for hjælp fra en kompetent og effektiv virksomhed, så er det os du skal kontakte.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og beskræftiger pt. 25 mand i virksomheden, som alle er veluddannede inden for hver deres specifikke område.

Vi lægger vægt på løbende at videreuddanne vores medarbejdere. Det gør vi, da vi mener, at dette er altafgørende for, at vi kan løse din opgave hurtigt, effektivt og i overensstemmelse med diverse reglementer.

Vores hurtige og effektive arbejdsgang betyder også, at du som kunde altid får gode konkurrencedygtige priser på din opgave.

Vi tilbyder også renovering af kloak i tilfælde af:

 

\

Rørbrud

\

Rotteskader

\

Skader på grund af trærødder

\

Andre former for huller og utætheder

Typiske strømpeforings­opgaver:

\

Strømpeforing af rør

\

Strømpeforing af faldstammer

Strømpeforing i Odense og hele Fyn – foring af kloak, faldstammer, rør m.m.

Vi er et kloakfirma med autoriserede kloakmestre, der siden 1998 har udført et stort antal af både små og store projekter.

Uanset om du mangler hjælp til en stor kloakrenovering, eller om du har brug for en strømpeforing kan vi hos Torneløkke løse opgaven for dig.

Hvis du skal have udført strømpeforing eller punktrenovering af kloak, er det vigtigt, at vi starter med at lokalisere kloakkens tilstand, så vi kan se nærmere på omfanget af opgaven. Strømpeforing bliver anvendt i de tilfælde, hvor det allerede eksisterende rør er i for dårlig stand, men stadig kan repareres.

En fordel ved punktrenovering og strømpeforing er, at du slipper for at få gravet hele indkørslen, gulvet eller lignende op. Det er derfor en mindre og mere behagelig løsning, der er både effektiv og omkostningsbesparende.

Strømpeforing – få en god pris pr. meter

Hvad en strømpeforing koster pr. meter varierer afhængig af projektet. Der er flere faktorer, der spiller ind såsom kloakledningens længde, omfanget af renoveringen, kloakkens generelle tilstand, dybden m.m.

Derfor tilbyder vi altid at give vores kunder et uforpligtende tilbud samt muligheden for at snakke om lige netop din opgave i rådføring med vores kompetente og erfarne kloakmestre.

Punktrenovering af kloak og reparation af rørbrud

En punktrenovering foretages typisk efter, at en TV-inspektion har klarlagt hvor i kloakken der er sket et/flere brud.

På den måde ved vi præcis hvad der skal udføres, og vi kan derfor nøjes med de enkelte punkter af kloakken som er beskadigerede.

Selve TV inspektionen foretages professionelt udstyr af høj kvalitet. Det ligger vi naturligvis altid inde med.

Vi afslutter undersøgelsen med en tilstandsrapport, der dokumenterer kloakkens tilstand. TV-inspektioner er en hensigtsmæssig metode til at undersøge kloakker på, som vi klarer hurtigt og effektivt.

Kontakt vores kloakfirma om punktrenovering af kloak på hele Fyn

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra et kompetent kloakfirma med mere end 20 års erfaring, så er det os du skal kontakte. Du er velkommen til at sende en mail eller give os et kald på tlf. 62 54 18 11 vedrørende dine muligheder inden for strømpeforing og punktrenovering af kloak.

 

Vi tager gerne en snak med dig og giver et uforpligtende tilbud, så du kan få løst din opgave hurtigst muligt. Vi kan måske også hjælpe med andre mulige projekter du måtte have, da vi også løser opgaver inden for jord- og betonarbejde, service og pleje af grønne arealer, anlægsgartner m.m.

Vi har kunder fra hele Fyn herunder bl.a. Odense, Svendborg, Sydfyn, Ringe, Langeland, Faaborg Midtfyn, Glamsbjerg og Assens.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig