Anlægsgartner

anlaegsgartner-slider001
anlaegsgartner-slider002
anlaegsgartner-slider003
previous arrow
next arrow

Havearkitekt på Fyn? Vi har bl.a. kunder i Odense og Svendborg

Er du bosat på Fyn og vil gerne have, at din have stråler og tager sig absolut bedst ud? Så er det oplagt at få hjælp til at ordne de grønne udendørsarealer. På den måde kan du få mest muligt ud af dem, og det er naturligvis ønskværdigt.

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS i Svendborg er vi ikke uddannede havearkitekter, men vi er et rigtigt godt alternativ, når haven skal ordnes. Vi har nemlig mange professionelle og veluddannede anlægsgartnere ansat. Derfor kan vi også uden problemer lave en udførlig og gennemtænkt haveplan/havetegning.

hvis havedesignet skal være meget specifikt og ”indviklet”, og en skitse ikke er dækkende, kan vi desuden også samarbejde med professionelle havearkitekter på Fyn.

Overlad trygt dit havedesign på Fyn til os – vi formidler kontakten til en havearkitekt

Har du nogle meget specifikke krav og ønsker til din have, kan det være oplagt at få en havearkitekt til at hjælpe med at føre dem ud i livet. Desuden kan en havearkitekt komme med helt nye inputs til, hvordan du kan få mest muligt ud af din have.
Har du f.eks. en meget lille have, kan de hjælpe med at få den til at virke større. Har du derimod en stor have, kan en havearkitekt hjælpe med at sørge for, at der bliver skabt nogle små hyggekroge rundtomkring. Kort sagt kan en havearkitekt sikre, at du får den have, du altid har drømt om.

Det er dog også vigtigt, at opgaven bliver sammensat således, at den kan projekteres, og at det kan gøres på den mest økonomiske måde – det er her vi kommer ind i billedet. Vi sørger for kontakten til havearkitekten og sparrer løbende om projektets sammensætning og udførelse.

Har du – som nævnt tidligere – blot brug for en flot og gennemtænkt haveplan som sikre, at haven tager sig godt ud, at havegangen bliver lagt ordentligt, og at buske og træer kommer til deres ret? Så kan vi hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS sagtens være behjælpelige med dette.

Hvad koster en havearkitekt? Vi kan hjælpe med en god pris

Som med så meget andet afhænger en havearkitekts pris af omfanget af dit projekt. Det er derfor ikke muligt at komme med et endegyldigt svar på, hvad en havearkitekt koster. Vores samarbejdspartnere sammensætter dog altid en god pris på opgaver som kommer gennem os.
Dog kan vi sige så meget, at det sandsynligvis altid vil være billigere at få os til at klare opgaven, end det er at kontakte en uddannet havearkitekt. Så medmindre du har meget specifikke og indviklede krav til dit havedesign, vil vi med stor sandsynlighed også kunne sørge for, at din have bliver lige, som du gerne vil have den.

Vil du vide mere om mulighederne for at få en havearkitekt ind over projektet igennem os? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, så tager vi gerne en snak om dit haveprojekt.

Du er også velkommen til at kontakte os og høre hvad vores uddannede anlægsgartnere kan tilbyde indenfor brolægning, lægning af rullegræs, vedligeholdelse af grønne områder og grå områder.

Haveplan, havetegning og haveskitse? Vi klarer det hele

Har du brug for, at der bliver lavet om i haven, kan vi hjælpe med at lave en helt ny og komplet haveplan.

Vi rådgiver gerne om bedst mulig udnyttelse af arealet. På den måde kan vi være medvirkende til, at du får en have, du virkelig kan nyde.

Vi udformer nye havetegninger og skitser præcis ud fra dine ønsker. Hvis du f.eks. ønsker at anlægge havestier eller etablering af bede og beplantning, niveauspring, regnbede, trapper og støttemure er dette intet problem. Vi klarer stort set alle former for anlægsarbejde.

Ny have med gennemført haveindretning? Så vælg Torneløkke

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS har vi mange års erfaring i branchen. Vi varetager en lang række opgaver inden for havetjenester, og vi kan uden tvivl også være med til at trylle netop din have om til den grønne oase, du altid har drømt om.

Ved at etablere hyggelige havegange og fine bede, får du skabt en have, der er meget mere end blot en græsplæne. Det er en have, du kan få glæde af i mange forskellige situationer, og netop derfor er det bestemt også værd at overveje at tilkalde os. Vi sørger for gennemført indretning af din have, så du kan nyde den dag efter dag – året rundt.

Brug for et godt alternativ til en havearkitekt på Fyn, Odense eller Svendborg? Så kontakt os

Vi udfører opgaver overalt på Fyn – herunder i Svendborg, Odense samt desuden på Langeland og Tåsinge.

Vi skaber gerne kontakten til en dygtig havearkitekt, og sørger for projektering, eksekvering og løbende sparring med denne under hele projektet. Hvis du ønsker at vide mere eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så ring til os på 62 54 18 11 eller send os en mail. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre.

Vidste du at vi også:

\

Udfører professionelle opgaver som klimaentreprenør indenfor f.eks. kystsikring, regnbede og skybrudssikring.

\

Vi er også eksperter i opgaver med etablering af LAR anlæg og faskiner, udskilleranlæg, kloakering i det åbne land og meget andet.

Havearkitekt
Brolægning
Rullegræs
LAR anlæg
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig