Service og pleje

service-pleje-slider001
service-pleje-slider002
service-pleje-slider003
previous arrow
next arrow

Grå områder – ejendoms­service, anlægs­arbejde og belægnings­arbejde på Fyn

Som professionel anlægsgartner kan vi naturligvis være behjælpelige med vedligeholdelse af dine grå områder – akkurat ligesom vi kan stå for vedligeholdelse af grønne områder. Hvad enten du søger pleje af grå områder i forbindelse med din virksomhed eller på vegne af en institution eller boligforening, kan vi klare opgaven. Vi varetager således opgaver i alle størrelser, og vi kan helt sikkert også klare din.

Vi klarer blandt andet:

\
Ukrudtsbekæmpelse på belægninger
\

Bekæmpelse af muldvarper

\

Rottespærre

\

Rens af fliser

\
Fjernelse af mos mellem fliser
\

Og meget andet

Ukrudts­bekæmpelse på belægninger

Har du forgæves forsøgt at bekæmpe ukrudt på dine flisebelægninger på jeres parkeringsplads? Så kan det være, det er på tide, du overlader opgaven til professionelle. Hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS kan vi stå for effektiv og holdbar ukrudtsbekæmpelse på diverse belægninger. Ved at lade os stå for det, er du sikker på, at jeres udendørsarealer altid står knivskarpe og præsentable når I får kundebesøg.

At komme ukrudt til livs kan nemlig være en lang og møjsommelig proces, og derfor kan det i særdeleshed også godt betale sig at overlade opgaven til professionelle. Vi har arbejdet professionel som anlægsgartner og brolægger siden 1998, og derfor kan vi helt sikkert også komme dit genstridige ukrudt til livs.

Fjernelse af mos og ukrudt mellem fliser

Bøvler du med mos og ukrudt mellem fliserne på parkeringspladsen, indgangspartiet eller på en terrasse? Så er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan uden tvivl være behjælpelige med at gøre dine belægninger smukke igen. Så er du fri for selv at skulle i gang med diverses redskaber.

Vi kan naturligvis være behjælpelige her og nu, mens du har et aktuelt problem, men vi kan også lave en løbende serviceaftale, hvis du jævnligt har problemer med mos og ukrudt. Uanset hvad du foretrækker, kan vi skræddersy en løsning, som matcher dine behov og ønsker.

Fliserens og professionel algebehandling af fliser

Der er flere gode grunde til at få professionelle til at stå for algebehandlingen af dine belægninger. For det første er du sikret et flot og holdbart resultat, og dine belægninger kan i en fart komme til at se ud som nye. For det andet kan du sikre dig mod skader på fliserne ved at prioritere algebehandlingen.

Er fliserne tilgroede med alger og mos, er der nemlig forhøjet risiko for frostskader i de kolde vintermåneder. Det kan derfor godt betale sig at holde dem rene og pæne. Når vi udfører opgaven, sørger vi naturligvis for grundig afrensning her og nu, men vi sørger også for at give fliserne den rette behandling, så de kan holde sig flotte i lang tid frem.

Kontakt os om ejendomsservice, anlægsarbejde og belægningsarbejde i Odense og på hele Fyn

Er du interesseret i at få hjælp til at varetage vedligeholdelsen af dine grå områder? Så er du meget velkommen til at give os et kald. Når vi har hørt lidt nærmere om dit specifikke projekt, er vi i stand til at komme med et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi sammensætter altid en løsning, som passer til dig, dine behov og ønsker, så hvad enten du er interesseret i en løbende og gennemgående serviceaftale, eller du blot har brug for hjælp lige nu, så kan du regne med os. Vi varetager alverdens opgaver inden for pleje af grå områder og ejendomsservice.

Vi har kunder mange steder på Fyn, Langeland og Sydfyn herunder i bl.a. Svendborg, Odense, Ringe, Glamsbjerg, Assens og Faaborg.

Pleje af grønne områder
Pleje af grå områder
Vintertjeneste
Anlægsgartner
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig