Anlægsgartner

anlaegsgartner-slider001
anlaegsgartner-slider002
anlaegsgartner-slider003
previous arrow
next arrow

Beskæring af træer og træfældning i Odense, Svendborg og hele Fyn

Hos Torneløkke er vi specialiseret inden for beskæring af træer og træfældning på Fyn. Dette udfører vi for både privatpersoner, virksomheder samt offentlige institutioner i bl.a. Odense og Svendborg samt på hele Langeland.

Vi lægger stor vægt på at udføre alle opgaver med høj sikkerhed samt med respekt for selve træet og de omkringliggende omgivelser.

Derfor får du altid hjælp fra en kompetent og veluddannet medarbejder, der med mange års erfaring kan løse lige netop din opgave med det bedste resultat. Vi tilbyder mange former for opgaver i forhold til dine træer og buske.

Få professionel hjælp til topkapning og træfældning på Fyn

Som nævnt tilbyder vi træfældning og topkapning for private, virksomheder, kommuner, institutioner m.m. Vi holder til på Tåsinge i Svendborg Kommune, men udfører opgaver overalt på Fyn.

Opgaven udføres altid med det rette udstyr, så projektet bliver løst sikkert og forsvarligt, og med øje for det mest optimale resultat.

Træfældning eller topkapning benyttes bl.a. på grund af følgende:

\
For store træer
\
Syge træer
\
Træerne står for tæt på ejendommen
\
For at opnå bedre lyd i haven
\
Fordi formen ikke er som den skal være

Træfældning i Odense og på resten af Fyn til billige priser

Vi kan ikke give en konkret pris på træfældning. Prisen varierer fra opgave til opgave. Derfor anbefaler vi, at du giver os et kald, så vi kan tage en snak om træfældning på din ejendom.

Alle vores opgaver bliver tilpasset efter dine præferencer og behov, så du er sikret et tilfredsstillende resultat. Vi aftaler med dig, hvad der skal ske med træet eller buskene efter endt opgave, og vi bortskaffer det også gerne for dig, hvis du ønsker det.

Beskæring af træer og buske

Har du brug for hjælp til beskæring af træer og buske, har vi også mere end 20 års erfaring med dette. Torneløkke blev etableret i 1998, så vi har erfaring med mange forskellige former for beskæringer herunder beskæring af frugttræer, store bøge- og egetræer og meget andet.

Typiske grunde til at beskære træer og buske:

\
Nyt liv
\
Ny form
\
Mere luft i haven
\
Mere lys i haven
\
Og meget andet

Stubfræsning på Fyn i bl.a. Odense og Svendborg – få en god pris

At være haveejer betyder, at der som regel er træer i haven. Hvis du ønsker at få nogle af træerne fjernet, vil du som udgangspunkt stå tilbage med stubbe.
Det kan være svært og føles uoverskueligt at fjerne stubben selv. En stub står ofte og fylder i haven, uden at du gør noget ved den. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder hurtig og effektiv stubfræsning til konkurrencedygtige priser.

Stubfræsning er den mest hensigtsmæssige måde at fjerne stubbe på, da det er en effektiv og skånsom løsning. Her bliver stubben fræset med stubfræseren, hvilket foregår ved, at stubfræseren køres henover stubben og fræser den i stykker til ned under jorden. Herefter har du mulighed for at så græs, plante blomster eller lignende.

Det er ikke til at sige, hvad stubfræsning koster før vi har set opgaven. Prisen afhænger af mange forskellige ting, og derfor er det nødvendigt for os at tage en snak med dig, før vi kommer med en pris eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os om træfældning og topkapning i Odense, Svendborg og på resten af Fyn

Vil du gerne vide mere om os eller vores arbejde, eller ønsker du hjælp til træfældning og beskæring af træer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive en mail eller ringe til os på tlf. 62 54 18 11.

Vi har bl.a. kunder fra Odense, Svendborg, Sydfyn, Ringe, Faaborg Midtfyn, Glamsbjerg og Assens samt hele Langeland.

Havearkitekt
Brolægning
Rullegræs
LAR anlæg
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig