Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Kloakrensning Odense: Slamsuger i Svendborg, Odense og på resten af Fyn

Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS i Svendborg på Fyn varetager en lang række forskellige opgaver inden for anlæg, TV inspektion, entreprise og kloakering. Har du brug for en effektiv kloakrensning i Odense eller et andet sted på Fyn, er du altså kommet det rette sted hen.

Vi er i skrivende stund 25 mand i firmaet, og vi har naturligvis alle den nødvendige uddannelse til at kunne varetage din opgave og levere et godt og solidt resultat. Desuden sørger vi for løbende videreuddannelse, så vi konstant har styr på de nyeste og smarteste metoder.

Slamsugning i Ringe og på resten af Fyn

Slamsugning er én af de mange opgaver, vi varetager i vores kloakfirma. Har du brug for effektiv slamsugning som skaber fuld gennemgang i rørene i din bolig eller din virksomhed, kan vi altså nemt klare dette.

Vi går altid grundigt til værks således, at du kan forvente et godt og holdbart resultat både nu og på langt sigt. På den måde løser vi dine kloakproblemer for dig her og nu og hjælper med at holde dem på afstand i fremtiden. Når først det går galt med kloakken, kan det gå rigtigt galt, og det er derfor bestemt værd at tage problemerne allerede i opløbet. Det kan nemlig blive en meget dyr fornøjelse, hvis først problemerne når at udvikle sig.

Få en god pris på kloakrensning – vi kører bl.a. med vores slamsuger i Odense

Prisen på kloakrensning afhænger naturligvis meget af opgavens omfang og karakter, og derfor er det heller ikke muligt for os at give dig en konkret pris uden at vide noget mere om sagen. Vi kommer dog gerne ud og inspicere opgaven gratis og giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud.
Når vi har hørt lidt mere om din konkrete problematik eller dit projekt, er det muligt for os at komme med et bud på prisen. Vores professionelle udstyr og de mere end 15 års erfaring i branchen gør, at vi kan udføre opgaven både hurtigt og effektivt. Det sikrer, at vi kan tilbyde vores mange kunder gode og yderst konkurrencedygtige priser.

Effektiv kloakspuling til rensning af stoppet kloak og afløb

Er kloakken stoppet, eller er der andre udfordringer med denne, er det fornuftigt at få professionelle til at kigge på det. Det gør vi hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS hellere end gerne. Vi varetager opgaver for både private, erhvervsdrivende, offentlige institutioner samt boligforeninger. Vi arbejder desuden også ofte som underleverandør på projekter for flere forskellige håndværksvirksomheder.

Uanset om du søger kloakspuling som privatperson eller på vegne af en virksomhed eller f.eks. en skole, kan vi altså være behjælpelige med opgaven.

Ud over at vi udfører slamsugning og kloakspuling, kan vi også tilbyde tv-inspektion af kloak. Som autoriseret kloakmester kan vi altså inspicere hele dit kloaksystem ved hjælp af et specialudviklet kamera. På den måde kan vi kortlægge og identificere diverse problematikker og udbedre eventuelle skader.

Professionelt kloakfirma – opgaver med kloakrensning og slamsuger i Odense og hele Fyn

Vi sætter en dyd i altid at levere et godt og holdbart resultat, og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi tror på, at godt håndværk og professionel nærværende service giver det bedste resultat og tilbagevendende kunder.

Vil du have udført professionel slamsugning er du meget velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os på tlf. 62 54 18 11. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre med din opgave.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig