Anlægsgartner

anlaegsgartner-slider001
anlaegsgartner-slider002
anlaegsgartner-slider003
previous arrow
next arrow

Eksperter i professionelle støttemure og trapper i Svendborg og hele Fyn

Haver med niveauforskelle i terrænet kan sagtens blive flotte og funktionelle. Med niveauforskelle åbnes der op for mange muligheder såsom en trappe eller en støttemur.

Hvis du blot ønsker en løsning på niveauforskellen i haven, er en støttemur en optimal løsning. Har du brug for at bevæge dig rundt på de forskellige niveauer, anbefaler vi, at du i stedet får lavet en flot trappe, som er bygget ind i terrænet.

Gode priser på udendørs trapper i beton, granit og sten

Når du skal have lavet trapper eller støttemure, er det vigtigt med en faglig ekspertise, der kan etablere disse med den rette konstruktion og dimensionering, så løsningen kan holde i mange år frem. Dette kræver eksperter inden for feltet, hvilket du finder her hos Torneløkke.

Mangler du en lille og fin trappe, der skal bringe dig fra et niveau i haven til et andet, eller har du brug for en stor en af slagsen, der forbinder store dele af haven? Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning og de rigtige materialer til opbygningen. Uanset dine ønsker har vi kompetencerne til at løse dit projekt.

Løsnings­orienteret og professionel opbygning af trapper på Fyn

Vores anlægsgartnere og brolæggere har stor erfaring med opbygning af trapper til forskellige formål på hele Fyn. Opbygningen kræver præcision og kendskab til bundforhold samt det specifikke materiale den skal laves af.

Det er forudsætningerne for, at det færdige resultat fremstår flot og passer til netop din have.

Vi tilbyder bl.a. at lave følgende løsninger:

\

Terrassetrapper

\

Fortrapper

\

Betontrapper

\

Stentrapper

\

Havetrapper

\

Kældertrapper

\

Udendørstrapper

\

Granittrapper

\

Og i mange andre materialer

Få opsat en flot støttemur i haven, blomsterbedet eller indkørslen

Har du niveauforskelle i haven eller indkørslen, og ønsker du at udnytte pladsen på den mest optimale måde? Så er den rette løsning for mange en eller flere støttemure afhængig af dit behov og havens størrelse.

Udover at denne løsning sikrer, at du opnår en mere funktionel have, er der også rig mulighed for at være kreativ og gøre din have mere spændende. Løsningen kan både anvendes i din have, i din indkørsel eller ved et blomsterbed.

Eksempler på forskellige former for støttemure:

\

Støttemur i beton

\

Støttemur med fundablokke

\

Støttemur i natursten

\

Støttemur i granit

\

Og flere andre materialer

Hvad koster en støttemur? Få en god og billig pris her

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster en støttemur?”. Det er svært at sige en pris uden først at have taget et blik på opgavens omfang. Prisen på en støttemur varierer afhængig af, hvor den skal opsættes henne, hvor stor den skal være, hvilke materialer der skal bruges m.m. Vi giver dog altid en billig og konkurrencedygtig pris på projektet.

Lige meget om det er af praktiske årsager for en bedre udnyttelse af haven, eller om du blot har et ønske om at skabe noget anderledes i din have, er støttemure en oplagt mulighed. Måske er din haves niveauforskelle tydelige, og du ved ikke helt, hvordan du skal løse problemet i forhold til at skabe funktionalitet og stabilitet. Så kan denne løsning give netop dette.

Kontakt os om støttemure og trapper i Svendborg, Odense og resten af Fyn

Skal du have hjælp, og ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kan du hos Torneløkke få en snak om, hvad du har brug for.

Vi rådgiver og vejleder dig gerne til at finde den bedste løsning til netop din have, hvis du har brug for det. Du er velkommen til at skrive en mail eller ringe på tlf. 62 54 18 11, så vi kan tage en snak om, hvordan vi finder den bedst mulige løsning til dit projekt.

Vi har bl.a. kunder fra Fyn og omegn heriblandt Svendborg, Odense, Sydfyn, Ringe, Faaborg Midtfyn, Glamsbjerg og Assens samt på Langeland.

Havearkitekt
Brolægning
Rullegræs
LAR anlæg
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig