Jord- og betonarbejde

jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

In-situ beton – få udført støbning fra en professionel beton entreprenør

Mange forbinder in-situ støbning med fundamenter og diverse simple betonkonstruktioner. Dette er dog ikke den rette opfattelse. In-situ beton bruges til støbning af beton på stedet, hvilket giver næsten uanede muligheder for forskellige opbygninger.

Præfabrikerede betonelementer kan ikke tilbyde de samme muligheder som in-situ støbning.

Når noget bliver in-situ støbt, giver det en langt større individualitet, og det åbner op for en række af spændende løsninger. Både arkitekter og betonentreprenører får en langt større grad af frihed til at opbygge avancerede konstruktioner, fordi der støbes direkte på byggepladsen.

Hos Torneløkke går vi professionelt og effektivt til enhver opgave. Derfor kan du forvente et holdbart og robust resultat, når du vælger os til at udføre din opgave for dig.
Vi sørger for, at vores medarbejdere konstant holdes opdaterede vedrørende nye tiltag i byggebranchen hvilket gør, at vi er gode til at finde frem til den bedste løsning.

In-situ støbning vs. elementbyggeri med betonelementer

I forhold til almindeligt elementbyggeri med betonelementer har in-situ støbning en lang række af fordele.

Byggeri, der er opført på denne måde, har som udgangspunkt en langt større stabilitet, robusthed og fleksibilitet. Dette kan kun opnås ved at støbe den ønskede form på stedet. Disse fordele kan opnås ved opførelse af bl.a.:

\

In-situ støbt kældervæg

\

In-situ støbt dæk

\

In-situ støbte vægge

\

In-situ støbning til kloak

Udover sin stabilitet, robusthed og fleksibilitet giver det også muligheden for at opføre både tyndere og tykkere konstruktioner. På den måde kan der bygges mere specialiseret.

Som en ekstra bonus er er in-situ beton også mere lydisolerende end f.eks. elementbyggeri med betonelementer.

Vi er specialister i in-situ støbt beton og kloak på Fyn

Hos Torneløkke er vi specialister inden for in-situ støbt beton og støbning til kloak. Vi sørger nemlig hele tiden for at holde os opdateret omkring de nyeste støbeteknikker.

Vores medarbejdere er derfor klædt godt på til at varetage alle diverse opgaver inden for dette område – kort sagt, vi ved, hvad vi har med at gøre.

På grund af vores store erfaring og professionelle tilgang til støbearbejdet, leverer vi resultater som er holdbare og solide. Vi har været med til at opfylde mange privatpersoners og arkitekters drømme om individuelle og unikke løsninger i byggeriet.

Hos Torneløkke er vi vilde med udfordringer, hvor vi kan bruge vores professionalisme og erfaring. Vi går derfor aldrig af vejen for at udføre specialopgaver indenfor in-situ støbning.

In-situ støbt dæk, vægge, forskalling, kældervægge og meget andet

Løsningen kan benyttes til et hav af forskellige opgaver. Nedenfor har vi listet bare nogle af de opgaver, hvor man med fordel kan benytte denne opbyggelse:

\

Dæk

\

Gulve

\

Bjælker

\

Fundamenter

\

Elevatorgruber

\

Vægge

\

Trapper

\

Krumme flader

\

Forskalling

\

Søjler

\

Individuelle konstruktioner

\

Og meget mere

Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om in-situ støbning på Fyn

Hvis du har spørgsmål vedrørende in-situ støbt beton eller ønsker at få beregnet et uforpligtende tilbud, sidder vi altid klar på tlf. 62 54 18 11. Vi står gerne til rådighed i forhold til vejledning omkring in-situ støbte kældervægge, dæk forskalling og meget andet.

Du er ligeledes velkommen til at skrive en mail, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan få en snak om dit projekt.

Vi kan også hjælpe med andre opgaver indenfor jord- og betonarbejde, brolægning, ejendomsservice m.m. Lad os hjælpe dig, så dine tanker bliver til virkelighed og ikke forbliver ved drømmen.

Vi udfører in-situ støbning på Fyn og omegn herunder Odense, Svendborg, Sydfyn, Ringe, Langeland, Faaborg Midtfyn, Glamsbjerg og Assens.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig