Service og pleje

service-pleje-slider001
service-pleje-slider002
service-pleje-slider003
previous arrow
next arrow

Vedligeholdelse og pleje af grønne områder i Odense, Svendborg og hele Fyn

Vil du gerne have grønne områder, der altid er smukke og indbydende? Så kan du med fordel få os til at stå for vedligeholdelsen. Dermed er du sikker på, at din virksomheds have og andre udendørsområder altid er sunde og flotte, men du er fri for selv at skulle stå for plejen.

Vi ved, at det for dig som virksomhedsejer er vigtigt at kunne lægge energien, der hvor virksomheden fokus er.

Derfor kan vi stå for det som ikke nødvendigvis interesserer jer, men som stadig skal være flot og præsentabelt både overfor jeres medarbejdere og kunder som besøger virksomheden. Derfor kan det i særdeleshed være en overvejelse værd at overlade denne opgave til Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS i Svendborg på Tåsinge.

Vi har mange års erfaring i branchen, så du kan trygt overlade jobbet til os.

Vedligeholdelse af grønne områder for virksomheder og boligforeninger siden 1998

Vi er et professionelt firma, som holder til på Tåsinge. Herfra varetager vi opgaver på hele Fyn og Langeland.

Vi udfører opgaver med vedligeholdelse af grønne områder for både offentlige institutioner, private virksomheder samt boligforeninger. Uanset opgavens omfang og karakter kan vi altså helt sikkert klare den.

Pleje af grønne områder – så de altid står knivskarpt

Pleje af grønne områder kan kræve en hel del tid. Især hvis der er tale om grønne områder, som består af mere end blot en jævn græsplæne. Her tager det lang tid at sørge for, at alting holder sig sundt og pænt, og ser præsentabelt ud.

Vi har udelukkende dedikerede medarbejdere med grønne fingre og som brænder for det de laver. Vi sørger desuden altid for løbende videreuddannelse, så de altid er med på de nyeste tendenser indenfor området, og ved hvad der rører sig. Derfor kan du roligt lægge din virksomheds grønne områder i vores kyndige hænder.

Vi kan være behjælpelige med en lang række opgaver såsom:

\

Snerydning

\

Ukrudtsbekæm­pelse

\

Græsslåning

\

Gødning af græsplæne

\

Topdressing græsplæne

1
1

\

Beskæring af træer

\

Beskæring af buske

\

Hækklipning

\
Affalds­håndte­ring
\

Affalds­indsam­ling

Grøn service – vi passer blandt andet jeres træer og buske

Er du interesseret i vores grønne service, kan vi med jævne mellemrum komme forbi og sørge for, at alt ved dine udenoms arealer er som det skal være. Vi tilpasser ordningen til dine behov og ønsker, og vi kan naturligvis altid ændre i aftalen løbende. Hvis ikke du er interesseret i en fast aftale, kan du også blot vælge at kontakte os, når du kan se, at der er ved at være brug for hjælp. Det er helt op til dig.

Vores grønne service består blandt andet i:

\

Fældning af træer

\

Topkapning af træer

\

Pleje af hækplanter

\

Såning af græs

\

Beskæring af træer

1

\

Beskæring af buske

\

Lægning af rullegræs

\

Og meget andet

Kontakt os for at høre mere om pleje og vedligeholdelse af grønne områder

 

Vil du gerne have en løbende grøn serviceaftale, eller har du blot brug for hjælp til vedligeholdelse af dine grønne områder her og nu? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om mulighederne. Vi skræddersyr naturligvis løsningen præcis til dine ønsker og dine udenoms arealer.

Du kan kontakte os ved at sende os en mail eller ringe på nummeret 62 54 18 11. Vi kommer hellere end gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Pleje af grønne områder
Pleje af grå områder
Vintertjeneste
Anlægsgartner
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig