Jord- og betonarbejde

jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Dygtig anlægs­virksomhed til jordarbejde og betonarbejde i Odense og på hele Fyn

Med Torneløkke får du en professionel samarbejdspartner, når du skal have udført jordarbejde eller betonarbejde. Vores medarbejdere består af veluddannede og erfarne jord- og betonarbejdere, der sikrer dig et godt resultat hver eneste gang.

Hos Torneløkke udfører vi opgaver for både private, virksomheder, kommuner og boligselskaber. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi klarer alt lige fra gravearbejde og bortskaffelse af jord til støbning af fundamentet og terrændæk.

Vi er en kompetent og troværdig anlægsvirksomhed, der har været i gang siden 1998. Du kan derfor trygt henvende dig til os med din opgave. Vi har stor erfaring med alt, hvad der vedrører jord- og betonarbejde.

Beton støbning af fundament, gulv, sokkel mm.

Uanset hvad der skal bygges, er det alfa og omega, at fundamentet er i orden. Det sørger Torneløkke for. Alle vores folk nemlig er klædt på med den nyeste viden indenfor betonstøbning.

Med os i ryggen er du sikret et resultat, der kan holde i mange år frem. Vi hjælper dig gerne med:

\

Støbning af fundament

\

Støbning af gulv

\

Støbning af sokkel

\

Støbning af betondæk

\

Støbning af trappe

\

Og meget andet

Hvis du i forbindelse med ovenstående arbejde har brug for gravearbejde, planering af jord, udgravning til kælder eller andet, hjælper vi dig også gerne med det.

Effektivt jordarbejde og gravearbejde i bedste kvalitet

Har du brug for at få gravet ud til et nyt hus, en hel boligblok, en swimmingpool eller andet? Vi kan levere kvalitets grave- og jordarbejde uanset projektets størrelse på en effektiv og løsningsorienteret måde. Vi hjælper naturligvis også gerne med planering af jorden.

Hvis du er i tvivl om, hvordan opgaven skal gribes an, kan vores veluddannede medarbejdere i samarbejde med dig finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dig og dit projekt.

Vi har mandskabet og maskinerne, og du har idéen – det løser vi i fællesskab.

Gode priser på støbning af fundament på Fyn

Prisen på støbning af fundament afhænger bl.a. af, hvad du skal have støbt. Vi udfører mange former for betonstøbning herunder bl.a.:

Vi kan derfor ikke komme med en konkret pris på støbning af fundamentet, da det kræver, at vi først tager en snak om netop din opgave. Hvis du har brug for en pris, kan du trygt kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

\

Randfundament

\

Understøbning af fundament

\

Sandpude fundament

\

Punktfundamenter

Vi kan derfor ikke komme med en konkret pris på støbning af fundamentet, da det kræver, at vi først tager en snak om netop din opgave. Hvis du har brug for en pris, kan du trygt kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på jordarbejde og betonarbejde i Odense og på resten af Fyn

Hos Torneløkke giver vi dig gerne sparring omkring dit projekt. Du er derfor mere end velkommen til at ringe til os ganske uforpligtende på tlf. 62 54 18 11. Når du ringer, kan vi få klarlagt din opgaves omfang samt forventningsafstemme projektet.

Du er også velkommen til at sende en mail, så vender vi tilbage til dig for at få en uddybende snak om, hvad dit projekt går ud på.

Vi rådgiver dig også gerne i den forbindelse om, hvad vi ellers kan være behjælpelige med, som for eksempel rullegræs og græssåning, TV-inspektion af din kloak eller pleje af dine grønne områder.

Torneløkke er det oplagte valg, hvis du skal have udført professionelt jord- og betonarbejde i Odense, Svendborg, Sydfyn, Ringe, Langeland, Faaborg Midtfyn, Glamsbjerg, Assens og resten af Fyn.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig