Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Montering af rottespærre i Odense, Svendborg og resten af Fyn samt på Langeland

Rotter bor og færdes ofte i kloakkerne, og de kan være meget generende. De kan være årsag til materielle skader, når de får lov at løbe frit. Det kan en rottespærre hjælpe med. Den holder rotterne ude uden at forhindre gennemstrømningen af vand.

Montering af rottespærre kræver en autoriseret kloakmester. Lad os hjælpe dig med at holde rotterne ude.

Montering af rottespærre til en god pris

Prisen for montering i lige netop dit kloaksystem vil afhænge af din situation. Der skal tages stilling, til hvilken type rottespærre der er behov for, hvor den skal installeres, forarbejde osv.

Lad os sammen tage en snak om, hvilken løsning der er den bedste for dig. Vi tilpasser altid arbejdet til dig og dine behov.

Rottespærre i Odense og på resten af Fyn – vi er eksperter på området

Vi giver gerne et tilbud på montering af en rottespærre i dit kloaksystem. Ved at få et nærmere syn på sagen, kan vi finde ud af, hvad der er mest optimalt for din situation. Herefter kan vi også give en pris på monteringen.

Du kan få rottespærrer i forskellige størrelser, hvorfor prisen også afhænger deraf. Her kan f.eks. være tale om rottespærrer i størrelserne 75mm, 110mm, 150mm og 160mm.

Nordisk Innovation – TX11 rottespærre til kloak

Vi bruger rottespærrer fra Nordisk Innovation. Det er en virksomhed med 14 års erfaring i at udvikle og fremstille rottespærrer. Testene er foregået over en årrække, og i 2007 blev produktet VA-godkendt.

Nordisk Innovations rottespærre produceres i rustfrit stål. Dette gøres for, at rotten ikke skal kunne gnave sig igennem.
Rotter kan komme ind flere steder fra, og derfor bør du sammen med en af vores kloakmestre vurdere, hvor der er behov for spærring. En rottespærre kan placeres både i kloak og nedløbsrør.

Det er vigtigt at monteringen foretages af en professionel således, at den monteres korrekt.

 

Få en serviceaftale – vi tilbyder også den anbefalede rottespærre service

Hos os kan du tegne en serviceaftale på din rottespærre. Det betyder, at vi løbende kommer ud og efterser monteringen. Torneløkke anbefaler, at der udføres et årligt serviceeftersyn når man har fået monteret rottespærre.

Kontakt os – montering af rottespærre i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn eller Langeland

Vil du gerne høre mere, om hvordan en rottespærre virker, og om den vil være den rette løsning for dig? Ring til os på tlf. 62 54 18 11. Du er også velkommen til at sende os en mail eller sende os en besked gennem siden her.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig