Byggemodning af grund

jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Byggemodning af grund til en god pris i Odense, Svendborg, Langeland og hele Fyn

Byggemodning er vigtigt, før du begynder at bygge på din grund. Det er noget, som enhver byggegrund skal igennem, før den er klar til bebyggelse. Det kan vi hos Torneløkke hjælpe dig med.

Byggemodning af grund – Få en god pris pr. kvadratmeter

Der er stor forskel på, hvad det koster at byggemodne en grund. En fast pris pr. kvadratmeter er vanskelig at fastsætte, da den afhænger af grundens placering og individuelle forhold. Der kan eksempelvis være behov for at udjævne grunden, og i det tilfælde vil det koste yderligere at transportere jorden væk.

Lad os tage en snak, om hvad der er brug for på din grund, og hvordan vi kan være med til en god start på din byggeproces. Vi giver gerne et tilbud på byggemodning; det er ganske gratis og uforpligtende.

Hvis du byggemodning af sommerhusgrund kan vi også sagtens hjælpe med dette. Vi kan desuden også hjælpe med sandpude opbygning, støbning af fundamentet og meget mere.

Få hjælp til en byggemodnet grund i Odense, Svendborg, på Langeland og resten af Fyn

Når din grund skal byggemodnes, skal der foretages en del forskellige opgaver. Vi tilbyder bl.a. jordarbejde, klimasikring og kloakering. Vi kan også hjælpe dig med grave- og jordarbejde.

Vi hjælper dig med at blive klar til at opføre dit nybyggeri hurtigt og sikkert; hos Torneløkke møder du folk, der er eksperter på netop dette område.

FAQ: ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at byggemodne en grund?

Man kan ikke fastsætte en fast pris på byggemodning af en grund. Prisen pr. kvadratmeter varierer alt efter, hvor grunden ligger og individuelle forhold. Det kan f.eks. afhænge af, hvordan ejendommen skal klimasikres, om der skal bygges ind i en skråning, om der skal opbygges en sandpude og meget andet.

En sommerhusgrund prissættes på samme måde som byggemodning af enhver anden grund.

Hvad betyder byggemodning af en grund?

At en grund byggemodnes betyder, at forarbejdet til byggearbejdet på grunden er udført. Det er ikke længere bare et stykke jord.

Grunden vil være klimasikret, der vil være lagt rør, jorden udjævnet, etc. Når en grund er byggemodnet, kan man starte det egentlige byggearbejde.

Nybyggeri for private og erhverv – vi hjælper med at gøre grunden klar til dit byggeprojekt

Uanset om du skal bygge privat eller til erhverv, skal grunden byggemodnes. En grund er først officielt byggemodnet, når den har fået et matrikelnummer og er kommet på kommunens matrikelkort.

Vi kan tilbyde en lang række services i forbindelse med byggemodning – både til private og erhverv. Vi kan hjælpe med alt fra jordarbejde til kloakering; det er essentielt i forhold til at få et matrikelnummer til din ejendom.

Kontakt os for at høre mere om byggemodning i Odense, Svendborg, Langeland og øvrige Fyn

Hvis du vil høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med at byggemodne din grund, kan du ringe til os på tlf. 62 54 18 11. Du er også meget velkommen til at sende os en mail eller sende en besked ved at udfylde formularen her på siden. Vi vil svare dig hurtigst muligt.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig