Jord- og betonarbejde

jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Sandpude-opbygning til fundament i Odense og resten af Fyn

 

Hos Torneløkke kan vi hjælpe med sandpude opbygning til forskellige former for nybyggeri. Vi leverer sandet, laver sandpudeopbygningen afslutter projektet med bortkørsel af jorden.

Sandpuder benyttes i forbindelse med nybyggeri, hvis grunden skal stabiliseres fordi den øverste jord er ustabil og blød. Hos Torneløkke graver vi ned til lerjorden og erstatter jorden med sand i stedet. Sandjorden danner herved grundlaget for fundamentet, så byggegrunden er klar til at blive bebygget.

Professionel sandpude opbygning til fundament – vi sørger for den rigtige tykkelse

Torneløkke er et professionelt og erfarent entreprenørfirma, som har eksisteret siden 1998. Vi tilbyder forskellige former for services i form af kloakering, beton- og jordarbejde, ejendomsservice, brolægning og anlægsgartneropgaver samt naturligvis sandpudeopbygning.

Vi varetager opgaven fra start til slut lige fra afgravning af jorden til levering af sandet, opbygningen af sandpuden og til sidst bortskaffelse af jorden.

Vi kommer gerne med råd og vejledning, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog med vores kunder under hele processen.

For os er det vigtigt, at vi sammen finder en løsning, vi begge er tilfredse med. Vi ved, at det er en tillidssag at vælge en entreprenørvirksomhed til at løse sådanne opgaver. Derfor lægger vi også stor vægt på at overholde alle aftaler, når det kommer til pris, tid og kvalitet.

Sandpude­opbygning til nybyggeri i Odense, Svendborg, Ringe og på hele Fyn

Har du brug for sandpudeopbygning til dit nybyggeri, er du havnet på den rette side. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvorfor du kan forvente proaktive og løsningsorienterede medarbejdere med fokus på kvalitet. En solid og stabil sandpude danner det perfekte grundlag for etableringen af et holdbart nyt fundament.

Vi, og vores medarbejdere, er altid klar på en ny opgave. Det kan være alt lige fra små parcelhuse til erhvervsdomiciler og andre store byggeprojekter.

Hos Torneløkke er vi eksperter indenfor sandpudeopbygning til nybyggeri i Odense, Svendborg, Ringe samt på hele Fyn. Vi er derfor behjælpelige uanset behov, lokation og omfanget af opgaven.

Få et sandpude fundament til en god pris

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster en sandpude?”. Hvis du ønsker at vide, hvad det koster at etablere en sandpude, skal du være meget velkommen til at kontakte os, så vi kan høre mere om dine planer.

Det er ikke muligt for os at komme med en konkret pris, før vi ved mere om lige netop dit projekt. Prisen ved etablering af en sandpude afhænger nemlig af flere faktorer.

Blandt andet spiller tykkelsen af sandpuden ind i forhold til prisen. Derudover afhænger prisen også af, om vi skal udføre andre opgaver for dig i form af øvrigt jord- og betonarbejde. Prisen afhænger også af hvor meget jord der skal køres bort efterfølgende.

Kontakt os om etablering af sandpude til nybyggeri i Odense, Svendborg, Ringe og hele Fyn

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder, eller ønsker du en snak om lige præcis din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder og ønsker, og kan ud fra dette komme med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos os får du hjælp til totalløsninger, da vi også står for pleje af grønne områder, brolægning, lægning af rullegræs og meget mere.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 62 54 18 11 eller skrive os en mail.

Vi har kunder fra bl.a. Fyn og omegn herunder Odense, Svendborg, Sydfyn, Ringe, Faaborg Midtfyn, Glamsbjerg og Assens samt Langeland.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig