Rullegræs og græssåning

anlaegsgartner-slider001
anlaegsgartner-slider002
anlaegsgartner-slider003
previous arrow
next arrow

Få hjælp til at lægge rullegræs på Fyn i bl.a. Odense og Svendborg

Vil du gerne have en græsplæne, der står knivskarpt? Så kan det være en overvejelse værd at få lagt rullegræs, og det kan vi hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma naturligvis være behjælpelige med.

Vi klarer opgaver i alverdens størrelser for såvel private som institutioner og i erhvervssammenhænge. Uanset hvad opgaven består i, kan vi hjælpe med at få lagt smukt rullegræs i din have eller på enhver anden form for udearealer.

Professionel lægning af rullegræs

Noget af det helt geniale ved rullegræs er, at det så at sige er ”hurtigt græs”. Du behøver således ikke at vente på, at græsfrøene kommer op og bliver til en sund og flot græsplæne – for sådan er det allerede.

Udlægningen af rullegræs kan du med fordel få os til at klare. Så er du sikret et godt og holdbart resultat, som du uden tvivl vil glæde dig over, og som dine naboer vil misunde.

Ved at få professionelle til at lægge dit rullegræs kan du vide dig ganske sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og at du opnår et flot og ensartet resultat.

Den primære årsag til, at vores kunder vælger rullegræs er, at det er tidsbesparende i forhold til traditionel græssåning. Du undgår hele venteperioden, hvor græsset skal gro, og er fri for besværet med efterfølgende passe det og fjerne ukrudt, indtil det er kommet ordentligt op.

Hvad koster rullegræs? Få en god pris pr. m2 hos os

Prisen på rullegræs afhænger af forskellige faktorer, og vi kan derfor ikke give dig en endegyldig pris pr. kvadratmeter rullegræs, vi lægger.

Underlaget har stor betydning i forhold til lægningen. Oftest fjerner vi det øverste lag af den eksisterende græsplæne (medmindre kunden ønsker selv at gøre dette). Herefter klargøres jorden og den planeres så vidt muligt ud. Til sidst lægges rullegræsset og allerede efter 3-5 uger er græsset fuldt ud etableret og klar til sommerens mange forskellige aktiviteter.

Prisen på rullegræsset afhænger naturligvis af, hvor mange kvadratmeter der skal anlægges, og vi kan som udgangspunkt lave en ekstra god pris på hele projektet, hvis det også kombineres med f.eks. pleje af haven belægning eller brolægning.

 

Billigt rullegræs på Fyn i bl.a. Odense og Svendborg i mere end 15 år

Hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi er kendt for at levere arbejde af højeste kvalitet, udført med de bedste håndværksmæssige standarder, og det ønsker vi fortsat at være de næste mange år frem. Dermed kan du være sikker på, at du får et godt og gennemført resultat, når du vælger os.

Vores mange års erfaring og veluddannede anlægsgartnere gør, at vi kan udføre opgaverne hurtigt og effektivt med et minimum af spildtid. Derfor kan vi også tilbyde en konkurrencedygtig og billig pris på rullegræs. Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Anlægning af græsplæne eller omlægning af græsplæne?

Prisen på lægning af rullegræs afhænger desuden også af, om der er tale om anlægning af ny græsplæne eller omlægning af din eksisterende græsplæne. Har du f.eks. mange problemer med ukrudt i græsplænen eller mos i græsplænen, kan du vælge at få os til at fræse hele plænen op, før det nye græs lægges.

Det kan også være, at du trods grundig pleje og brug af plænegødning ikke har haft held til at få din græsplæne fin og sund. I sådant et tilfælde kan du ligeledes overveje at starte ”forfra” ved hjælp af rullegræs.

Er du ved at opføre et nybyggeri eller har du allerede et helt nybygget hus, og har du derfor brug for hjælp til at anlægge en helt ny græsplæne, kan vi selvfølgelig også klare dén.

 

Kontakt os om rullegræs i Odense, Fyn og Langeland – så får du en skarp pris

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med rullegræs, og ønsker at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Send os en mail eller ring til os på 62 54 18 11.

Vi har bl.a. udført mange opgaver i Odense, Svendborg, Ringe, Glamsbjerg, Assens, Faaborg Midtfyn, Tåsinge og Sydfyn.

Havearkitekt
Brolægning
Rullegræs
LAR anlæg
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig