Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Separat­kloakering i Odense, Svendborg og på hele Fyn samt Langeland – vi er eksperter i kloak­separering

Kloakseparering aflaster og hjælper rensningsanlæg, kloak og miljø. Det danske befolkningstal er steget med 1 million de sidste 50 år, hvilket har ført til en stigning i boliger. Der er dermed kommet flere husstande, som har brug for at få ført spildevand bort.

Dertil er de store mængder vand, som klimaforandring har bragt med sig. Det er en stor belastning for de eksisterende kloaksystemer. Derfor kræves det i flere kommuner, at spildevand ledes væk via et separat net.

Separat­kloakering – vi kan hjælpe med separering af spildevand og regnvand

I dag løber regnvand og spildevand mange steder gennem fælleskloakering. Det betyder, at alt vandet ledes til et renseanlæg. Det arbejder man i mange kommuner på at ændre; i visse kommuner sender man påbud til sine borgere.

Separeringen af kloaksystemer vil have både en miljømæssig og økonomisk betydning. Når regnvand sendes direkte til vandløb og søer, vil vores rensningsanlæg belastes mindre. Det vil også få betydning for spildevandsafgiften.

Kloakseparering i Odense, Svendborg og resten af Fyn og Langeland – her får du altid en god pris

Hvad prisen for at få din kloak separeret afhænger af flere faktorer. Derfor findes der heller ikke en fast pris. Priserne varierer efter, hvordan rørene skal ligges. Dette er forskelligt fra ejendom til ejendom. Prisen vurderes derfor ud fra, hvad lige netop dit behov er.

FAQ: ofte stillede spørgsmål

Hvad er separatkloakering?

I mange tilfælde er dit private kloaksystem tilsluttet en fællesledning, hvor regn- og spildevand ledes til et renseanlæg gennem samme rør. Ved en kloakseparering skilles systemet i to, sådan at regnvand og spildevand adskilles i to rør. Herefter er det kun spildevandet som ledes til renseanlægget, mens regnvand føres til vandkilder.

Hvad koster kloakseparering?

Når vi skal bestemme en pris for kloakseparering, tager vi udgangspunkt i den individuelle grund.
Prisen varierer, og derfor findes der ikke en fast pris. Den afhænger af, hvad der er brug for på netop din ejendom; rør skal ligges forskelligt alt efter ejendom og placering.

Har jeg separatkloakering?

Det er kommunen, der registrerer kloaksystemer på private grunde. Det er ikke lovpligtigt for dig som boligejer at registrere kloakrør. Du kan gennem din kommune få informationer om og tegninger over din kloak.

Kloakseparering i Odense, Svendborg og resten af Fyn – Kontakt os for en snak om separatkloakering til netop din ejendom

Du kan ringe til os på 62 54 18 11. Du kan også sende en mail eller udfylde formularen på siden her. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig