Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Kloakmester i Odense og Svendborg samt på resten af Fyn

Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS er en autoriseret kloakmester, som klarer opgaver på hele Fyn – herunder naturligvis Odense og Svendborg.

Vi udfører en lang række opgaver inden for kloakeringen og kloakservice, og derfor kan vi helt sikkert også klare opgaven, hvis du har brug for professionel hjælp.

Vi beskæftiger i skrivende stund 25 mand, og vi er alle veluddannede inden for vores områder.

Vi går højt op i løbende videreuddannelse af vores medarbejdere, da vi anser dette for essentielt for, altid at kunne tilbyde den rigtige løsning, i overensstemmelse med gældende regler og love. Der kommer konstant nye metoder og løsninger, og vi er derfor naturligvis nødt til at holde os opdaterede for at kunne levere det absolut bedste resultat.

Kloakservice i bl.a. Odense og Svendborg fra autoriseret kloakmester på Fyn

Har du brug for kloakservice i Odense eller et andet sted på Fyn, er du havnet det helt rette sted.

Vi er et professionelt firma, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du også forvente at få et virkelig gennemført og solidt resultat, når du vælger os til at klare jobbet.

Vi kan desuden også klare mange andre opgaver inden for anlæg og entreprise, så har du brug for en komplet totalløsning, klarer vi også gerne dén.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder. Vi skræddersyr gerne en løsning til lige netop dig og dit projekt.

Professionel kloakering samt diverse former for kloakarbejde

Vi tilbyder alle opgaver inden for kloakarbejde. Vi kan derfor være behjælpelige uanset hvad dit behov måtte være. Vi varetager opgaver for private såvel som for erhverv og offentlige institutioner. Neden kan du se et lille udsnit af nogle af de opgaver, som vi varetager til dagligt:

\

TV inspektion med kloakkamera

\

Etablering af omfangsdræn

\

Separatkloakering

\

Kloakrenovering

\

Punktrenovering

\

Udskilleranlæg

\

Rottespærre

\

Klimatilpasning

Tv-inspektion i Odense og Svendborg m.fl.

Som en del af vores services tilbyder vi naturligvis Tv-inspektion i Odense, Svendborg, Langeland samt resten af Fyn.

Tv-inspektion er ganske enkelt ikke en opgave, man kan klare som privatperson. Det kræver professionelt grej og uddannet personale – derfor er det nødvendigt at få hjælp fra eksperter.

Det kan du heldigvis nemt få her hos os. Vi har mere end 15 års erfaring på området, og det er din garantis for det absolut bedste resultat, når du overlader opgaven til os.

Kontakt vores kloakfirma
– vi ar­bejder som kloakmester på hele Fyn

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi tilbyder, eller at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tager gerne en snak om mulighederne og den konkrete situation, og ud fra dette kan vi komme med et tilbud på opgaven. Vi tilbyder også totalløsninger hvor vi også kan stå for brolægning, pleje af grønne og grå områder, etablering af LAR anlæg og faskine, lægning af rullegræs og meget andet.

Kontakt os på vores mail eller ring til os på 62 54 18 11 og hør mere om vores forskellige muligheder indenfor kloakservice og samlede totalløsninger.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig