Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Tv-inspektion i Odense og Svendborg samt på resten af Fyn

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS i Svendborg varetager vi en lang række forskellige opgaver inden for kloak, jord, beton, anlæg og entreprise. Vi udfører opgaver på store dele af Fyn – herunder bl.a. i Odense.

Har du brug for tv-inspektion af en kloak, er du derfor også kommet det helt rette sted hen. Vi er autoriseret kloakmester og certificeret tv- operatør, og du kan derfor vide dig fuldkommen sikker på, at du får en god løsning, når du vælger os til at varetage din opgave.

Vi udfører opgaver for både private, erhverv samt for det offentlige og har mere end 15 års erfaring indenfor TV inspektion af kloakker. Derfor kan vi også, uanset hvad opgaven måtte bestå i, være behjælpelige med en professionel løsning.

TV inspektion i Odense og hele Fyn – få en gennemgang af kloakken

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS beskæftiger vi i skrivende stund 25 mand, hvoraf flere er veluddannede kloakfolk.

Vi vægter et højt fagligt niveau særdeles højt, – uanset hvad opgaven består i. Derfor sender vi også løbende vores ansatte på kurser og andre former for videreuddannelse. Kompetente folk som har fingeren på pulsen, er efter vores overbevisning grundstammen i en professionel virksomhed med et sundt fundament.

Vi anser os selv som eksperter, når opgaven kommer til TV-inspektion af kloaker. Til denne opgave kræves moderne og professionelt udstyr af højeste kvalitet. Ved at tv-inspicere en kloak kan man opdage problemer, inden de når at udvikle sig.

Det kan nemlig være et dyrt og møjsommeligt projekt at udbedre skader i kloaksystemet. Derfor er det en virkelig stor fordel at opdage eventuelle problematikker så hurtigt som muligt. En tv-inspektion dokumenteres med en tv-rapport som evt. kan sendes til dit forsikringsselskab som dokumentation for skadens omfang.

Hvad kan kloak TV-inspektion bruges til?

Hyppigst bliver TV-inspektioner brugt til at finde og bestemme årsagen til svigt og forstoppelse i kloakken – fx sætninger, tæringer og ikke mindst rotter og indgroede rødder.

Ved forsikringssager er rapporten nyttig – og i mange tilfælde også nødvendig – dokumentation for at få dækket udgifterne til udbedring af skaderne.

TV-inspektioner er også nyttige i situationer, hvor boligejeren har brug for at kende kloakledningernes kvalitet og driftsmæssige tilstand – fx i forbindelse med en ejendomshandel.

Endelig kan TV-inspektioner give et præcist billede af opbygning og placering af kloakledningssystemet. Det kan være væsentligt at vide ved fx om- eller tilbygninger.

Her er kloak TV-inspektion bedst…

\
Fejlfinding ved svigt og for­stoppelse
\

Forsikringssager

\

Ejendomshandel

\

Sporing og lokalisering

\

Rotteskader

Vi er certificeret i KTVI – Kloakmestrenes TV-Inspektion

Vores virksomhed er KTVI certificeret, fordi vi ønsker at sikre den højeste kvalitet på vores kloak TV-inspektioner. Det giver det bedste og mest troværdige grundlag for os og vore kunder til at beslutte, hvordan kloakskaderne skal udbedres. Det er effektivt og til at stole på!

KTVI bygger på uddannelse og kontrol

Vores tv-operatør har gennemført AMU-uddannelse og er godkendt af KTVI. Færdighederne vedligeholder han gennem faste efteruddannelsesforløb.

Alle vores KTVI inspektioner er underlagt dokumenteret egenkontrol og ekstern stikprøvekontrol.

Fakta om KTVI

Kloakmestrenes TV-Inspektion – KTVI – er en certificerings- og kontrolordning, som er med til at sikre et højt og ensartet niveau for udførelse og afrapportering af kloak tv-inspektioner.

KTVI er dannet af og drives i fællesskab af de tre største foreninger på kloakområdet i Danmark – Danske Kloakmestre, Danske Maskinstationer og Entreprenører samt Dansk Byggeris Kloaksektion. Se mere på www.ktvi.dk.

Pris på kloakinspektion

Det er ikke til at komme med en endegyldig pris på kloakinspektion. Prisen afhænger af mange forskellige faktorer, og derfor er det nødvendigt at kigge på den konkrete situation for at kunne komme med en pris. For eksempel spiller omfanget af opgaven naturligvis en stor rolle i forhold til prisen.

Det betyder naturligvis også noget for prisen, hvor store skaderne der skal udbedres er. Hvis der er tale om en stoppet kloak, og det kan udbredes med en professionel slamsugning, er det naturligvis billigere, end hvis der er rør der skal graves op og udskiftes. Mange skader kan udbedres med en opgravningsfri punktrenovering således du undgår en dyr opgravning. Vi tager dialogen med dit forsikringsselskab ved evt. skader.

Vi tager derfor altid et kig på opgaven, og giver gerne et uforpligtende tilbud på udbedring af eventuelle skader.

Kontakt os for at høre mere om tv-inspektion i Odense og på resten af Fyn

Vil du gerne vide mere om vores arbejde, eller ønsker du et tilbud på TV inspektion i Odense eller et andet sted på Fyn? Så kontakt os endelig. Vi tager gerne en snak om dine forskellige muligheder.

Vi kan varetage både små- såvel som store opgaver, så hvad end behovet er, kan vi hjælpe dig godt videre. Du kan både kontakte os på tlf. 62 54 18 11 eller sende os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vidste du i øvrigt, at vi også tilbyder brolægning og belægning samt service og pleje af grønne og grå områder? Vi hjælper dig naturligvis også gerne, med et tilbud inden for dette område.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig