Service og pleje

service-pleje-slider001
service-pleje-slider002
service-pleje-slider003
previous arrow
next arrow

Vintertjeneste: saltning af veje og snerydning i Odense, Svendborg, Langeland og Fyn

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS på Sydfyn kan vi være behjælpelige med en lang række forskellige opgaver – herunder vintertjeneste. Det betyder, at vi kan hjælpe med snerydning og saltning af veje på hele Fyn samt på Langeland og Tåsinge. Vi arbejder primært med snerydning for det offentlige samt for virksomheder og boligforeninger.

Vi har selv hjemme på Tåsinge, men varetager opgaver mange forskellige steder, så er du interesseret i nogle af vores ydelser inden for vintertjeneste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ved at overlade disse opgaver til professionelle, er du sikker på, at de bliver klaret til perfektion – hurtigt, effektivt og til fornuftige priser.

Derudover sparer du også dig selv eller dine ansatte for en hel del besvær og tid ude i kulden. Der er altså flere gode grunde til at lade os klare snerydningen og saltning af vejene.

Billige priser på snerydning på Fyn

Det er svært at komme med en konkret pris på snerydningen af f.eks. dit fortov eller din parkeringsplads.

Vi sørger altid for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau, men det er svært at give en specifik snerydningstimepris. Ofte laver man en fastpris løsning som dækker hele sæsonen uanset hvor mange eller få dage der er behov for rydning. Vi er nødt til at vurdere den konkrete opgave fra gang til gang, da der ikke er to matrikler der er ens. Prisen afhænger bl.a. af, hvor nem tilgangen er med maskiner, til det område der skal ryddes for sne.

Én ting er dog altid helt sikkert. Du sparer dig selv for en stor mængde tid ved at overlade jobbet til os.

Vi benytter effektive og professionelle fejemaskiner til snerydningen som sikrer, at opgaven klares hurtigt og effektivt. Skulle du selv have sneskovlen frem, ville det samme stykke arbejde nemt kræve markant længere tid, og dét er der naturligvis ikke nogen grund til. Du kan ligeså godt bruge tiden på andre vigtige opgaver.

\

Vidste du for resten?
Vi kan også hjælpe med mange andre ting herunder f.eks. anlægsgartnerarbejde, byggemodning, slamsugning og kloakrensning (vi er autoriseret kloakmester), skybrudssikring, professionel TV inspektion af kloakker, bortkørsel af jord, brolægning og belægning, støbning af fundament og terrændæk, In-situ støbning og meget andet.

Vintertjeneste og glatføre­bekæmpelse

Hvis du ejer din grund (både for erhverv og privat), er det dit ansvar at stå for rydning af sne på fortovet foran din grunden.

Er du forhindret i at sikre, at fortovet altid er sikkert at færdes på i vintermånederne, kan det være relevant at uddelegere opgaven. Er der ikke ryddet for sne, hvilket fører til at en person kommer til skade uden for din bolig, kan du komme til at bøde for det. Derfor er det i særdeleshed værd at overveje at få andre til at klare jobbet for dig, hvis ikke du selv har tid eller mulighed for at klare snerydningen.

Vi kan stå for glatførebekæmpelsen overalt på Fyn, og vi klarer naturligvis opgaverne til punkt og prikke. Vi er et professionelt firma med erfaring inden for vintertjeneste siden 1998. Derfor kan du også roligt regne med et super resultat, når du benytter os til opgaven.

Saltning af veje – nemt og bekvemt

Ud over at vi hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS effektivt kan klare snerydningen ved hjælp af en sneplov, klarer vi selvfølgelig også saltning at veje. Glatte veje i vinterperioden kan føre til mange uheld, og derfor er det naturligvis væsentligt at salte og rydde for sne.

Vi kan klare dette både for private og erhvervsdrivende, og vi udfører også saltning af veje for kommuner. Uanset omfanget af opgaven, er vi klar til at hjælpe. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for vintertjenester.

Ved at overlade denne tjans til os, bliver saltningen nemt og effektivt klaret, og du kan blive inden døre.

Kontakt os om vejsaltning og snerydning i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Har du spørgsmål til noget af de du har læst ovenfor, eller ønsker du at få beregnet et gratis og uforpligtende tilbud? Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej mod en sikker vinter med flotte ryddede områder.

Ring på tlf. 62 54 18 11 eller send os en mail, og få en snak om professionel snerydning i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn eller Langeland.

Pleje af grønne områder
Pleje af grå områder
Vintertjeneste
Anlægsgartner
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig