Jord- og betonarbejde

jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Støbning af fundament, terrændæk, punkt­fundament og sokkel på Fyn

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS i Svendborg på Sydfyn kan vi udføre støbning af fundament til blandt andet nybyggeri og tilbygninger. Vi er et professionelt firma med erfaring helt tilbage fra 1998. Du kan derfor også roligt overlade din entreprise-opgave til os.

Hvad end der er tale om parcelhuse, rækkehuse eller erhvervsbyggeri / domicil, kan vi klare fundamentstøbningen. Vi tilgår enhver opgave med udbredt professionalisme, og derfor kan du også forvente et solidt og holdbart resultat, når du vælger os.

Vi følger hele tiden med i de nye tiltag inden for byggebranchen, og vores folk bliver løbende videreuddannede. Det sikrer, at de altid er up-to-date med nyeste byggeskik.

Professionel støbning af fundament på Fyn – det har vi gjort siden 1998

Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS holder til på Tåsinge. Herfra varetager vi opgaver overalt på Fyn samt på Langeland. Skal der støbes fundament i et af disse områder, er vi således det oplagte valg.

Et solidt fundament er nøglestenen til godt udført byggeri. Hvis ikke fundamentet er i orden, så risikerer man, at hele byggeriet kan synke/sætte sig eller i allerværste fald styrte sammen. Forestil dig et korthus, hvor den nederste del af huset ikke er ordentlig stabil – så er det ikke meget vægt du kan bygge ovenpå, før det begynder at gå galt.

Det er derfor vigtigt, at denne del af byggeprojektet udføres af dygtige og kompetente folk, som ved hvad de laver.

Vi støber både fundamenter til små sommerhuse og parcelhuse, og til helt store erhvervsdomiciler på mange tusinde kvadratmeter. Så uanset omfanget af dit projekt kan vi være behjælpelige med at lægge det solide fundament som er nødvendigt, for at opnå et godt byggeri.

Punktfundament og sokkelsten til lettere byggerier

Der er altid brug for en form for fundament til alle typer bygninger. Uanset om der er tale om et nyt erhvervsbyggeri, et privat husbyggeri eller et mindre projekt derhjemme, skal der opføres et solidt fundament. Til lette byggerier kan du ofte klare opgaven med et punktfundament eller et rendefundament, hvor der gøres brug af sokkelsten.

Punkfundament og sokkelsten benyttes typisk til følgende projekter:

\

Mindre sommerhuse

\

Garager

\

Udestuer

\

Kolonihaver

\

Haveskur

\

Træterrasser

\

Redskabsskure

\

Og mange andre mindre byggeprojekter

Omfangsdræn i Odense og Svendborg – få en fugtfri og tør kælder i dag

Er du interesseret i at få lagt et omfangsdræn omkring kælderen? Så klarer vi også det.

Ved at lægge dræn og efterisolere din kælder kan du spare penge på varmeregningen, og derudover kan du forøge din boligs værdi. Desuden kan du på denne måde sikre din bolig imod skader i form af råd og svamp.

Er der koldt og fugtigt i kælderen, bliver den nemmere angrebet af eksempelvis svamp, som det kan være svært at slippe af med igen. Desuden er det begrænset, hvad du kan bruge en fugtig og kold kælder til. Derfor kan det give rigtig god mening at få lagt et professionelt omfangsdræn, hvis du vil have en dejlig tør og fugtfri kælder. Vi etablerer omfangsdræn i Odense og Svendborg og på resten af Fyn.

Støbning af sokkel og opbygning af terrændæk

Ud over at vi kan klare støbningen af soklen, kan vi også hjælpe med at lave terrændækket. Dette tjener flere forskellige formål, og det er yderst vigtigt, at det bliver lavet ordentligt. Derfor kan det også godt betale sig at få professionelle til at stå for det.

Terrændækket er den del af boligen, som ligger ovenpå terrænet/jordoverfladen. Det er derfor vigtigt at terrændækket er opbygget korrekt, så der ikke opstår fugtproblemer eller problemer med radon. Soklen er den del af bebyggelsen som er under jordoverfladen. Du kan se soklen som en overgang mellem selve bygningens facade og jordoverfladen. Det er en meget udsat bygningsdel som derfor skal være støbt korrekt. Som tommelfingerregel skal soklen være omkring 15 cm. over terrænhøjde. Det er for at sikre, at bygningens facade ikke er i direkte kontakt med jorden, da dette kan skabe fugtproblemer.

Vi har mange års erfaring med støbning af sokkel og opbygning af terrændæk. Du kan derfor trygt overlade denne opgave til vores dygtige medarbejdere.

Kontakt os om støbning af fundament og terrændæk

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller hvis du ønsker at få beregnet et gratis og uforpligtende tilbud, så står vi gerne klar til at hjælpe dig videre.

Du er meget velkommen til at give os et kald på 62 54 18 11 eller sende os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vidste du for resten:

\

Vi tilbyder mange andre opgaver indenfor byggeri og anlæg. Vi har f.eks. professionelle anlægsgartnere som står for belægning og brolægning, lægning af rullegræs og meget andet.

\

Vi er også autoriseret kloakmester og kan derfor også hjælpe med kloakering og kloakservice, kloakrensning og spuling, slamsugning, professionel TV inspektion og meget andet.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig