Vognmand

jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Vi tilbyder krankørsel i Svendborg, Ringe, Sydfyn og på Langeland – hos Torneløkke kan du leje en kran inkl. kranfører

Vi tilbyder krankørsel i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland – hos Torneløkke kan du leje en kran inkl. kranfører
Nogle gange er der bare brug for større maskineri. Det kan være, at jorden har hobet sig op efter et større haveprojekt, og nu skal du af med en containerfuld. Eller måske skal indkørslen fyldes med nye sten, og det kræver en mængde, som du ikke selv kan fragte. Behovet kan også skyldes en helt anden årsag, men vi kan under alle omstændigheder være behjælpelig med en kran samt kranfører.

Hos Torneløkke har vi mange års erfaring med krankørsel, og du kan trygt overlade arbejdet til os..

Professionel krankørsel til gode priser

Prisen på krankørsel afhænger af dit projekt og størrelsen på kranen. Så hvis du gerne vil have et bud på en pris, kan vi tage en snak om omfanget og mulighederne. På den måde kan vi give dig det mest præcise tilbud. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Kombinerer du lejen af en kranbil med eventuelt andre projekter, som du måtte ønske vores hjælp med, vil vi for det meste kunne komme med en god pakkeløsning. Med en pakkeløsning spares der penge, idet vi allerede har vores maskiner på grunden.

Kranbil til dit projekt i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland

Du kan leje en kranbil med kørsel og fører, uanset hvor du befinder dig på Fyn. Vores tilbud gælder hele øen samt Langeland.

Det betyder ikke noget, hvor stort- eller hvad dit projekt er. Vi hjælper med alt fra fragt af jord til fragt af materialer ved kyst- og stormflodssikring.

Har du brug for en kranbil? Lej lastbil med kran inklusiv kranfører hos os

Ikke alle må køre en lastbil – hverken almindelig eller med kran. Derfor inkluderer vi også altid en kranfører, når du lejer en kranbil hos os.

Vores professionelle og erfarne kranførere arbejder hurtigt, effektivt og sikkert; læn dig tilbage og overlad det tunge løftearbejde til os.

Kontakt os for at høre mere om krankørsel i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland

Uanset hvilket projekt du har brug for hjælp til, kan vi sammen komme på en løsning. Hvis du vil høre mere om vores tilbud på leje af en kranbil med fører, kan du ringe til os på tlf. 62 54 18 11. Du er også velkommen til at sende os en mail eller en besked ved at udfylde formularen her på siden. Vi vender tilbage snarest muligt.
Vi kan også hjælpe med vognmandsarbejde, kloakseparering, omfangsdræn og meget andet.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig