Jord- og betonarbejde

jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Gravearbejde samt bortkørsel af jord i Odense, Svendborg, resten af Fyn samt på Langeland

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS i Svendborg (Tåsinge) kan vi være behjælpelige med gravearbejde samt bortkørsel af jord i Odense og på resten af Fyn. Har du brug for professionel bortkørsel af jord må du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har udført denne type opgaver siden 1998, så vi ved hvad vi snakker om, og hvordan de skal gøres.

Ved at lade os klare gravearbejde samt bortkørslen af jord, er du sikker på, at det bliver klaret hurtigt, effektivt og sikkert. Uanset hvor stort et projekt du er i gang med, kan vi klare gravning og jordkørslen for dig, og vi går altid til enhver opgave – uanset størrelse – med vores velkendte professionalisme. Du kan derfor roligt overlade din opgave til os.

Gravearbejde samt bortkørsel af jord: Få en god pris pr. m3

Det er svært at komme med en konkret pris på opgravning samt bortkørslen af jord. Det afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Derfor er det heller muligt at komme med en fast kubikmeterpris.

Prisen afhænger blandt andet af, om vi samtidig varetager andre dele af dit projekt for dig. Gør vi dét, har vi som regel mulighed for at lave en samlet pakkeløsning, hvorved vi kan klare feks. jordkørslen lidt billigere, da vi dermed allerede har maskiner og mandskab på matriklen.

Er du f.eks. i gang med at lave haven om, kan vi være behjælpelige med store dele af havearbejdet også. Vores uddannede anlægsgartnere og brolæggere kan dermed sørge for, at du i en fart den have, du altid har drømt om. Når projektet er færdigt, tager vi også overskudsjorden med os.

Vi kan også være behjælpelige med at støbning af fundament, terrændæk eller sokkel, hvis det er husbyggeri, du er i gang med. Generelt sørger vi naturligvis for at kunne tilbyde nogle yderst konkurrencedygtige priser til vores kunder.

Det gælder både for et samlet projekt såvel som små opgaver. Vores professionelle værktøj og mange års erfaring gør, at vi kan klare opgaven hurtigt – og dermed også billigt.

Vil du have et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Så tager vi gerne en gratis og uforpligtende snak om omfanget og mulighederne.

På den måde kan vi give dig et meget mere præcist bud på, hvad bortkørsel af jorden vil koste.

Jordflytning og jordkørsel på hele Fyn

Vi kan tilbyde fjernelse af jord på hele Fyn. Hvor end du er bosat, finder vi frem til den bedste løsning således, at du nemt og hurtigt kan komme af med din overskudsjord. At bortskaffe jorden selv kan være et meget stort projekt, og i mange tilfælde er det ganske enkelt umuligt. Derfor giver det også god mening at overlade opgaven til professionelle, som hurtigt og nemt kan klare jordflytningen for dig.

Vidste du at vi også:

\

Tilbyder mange andre opgaver indenfor byggeri og anlæg.

\

Vi er autoriseret kloakmester og udfører bl.a. kloakering og kloakservice, kloakrensning og slamsugning og TV inspektion.

\

Vi arbejder også med byggemodning, råhusentrepriser, støbning af fundament og terrændæk, anlægsantrepriser, in-situ støbning og meget andet.

Afhentning af jord med grab

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS kan vi tilbyde professionel afhentning af jord med grab. En grab gør det muligt at klare jordafhentningen i en fart, i forbindelse med mindre projekter.

Du kan naturligvis også have brug at få bortkørt jord eller grenaffald i forbindelse med mindre projekter som havearbejde eller ved anlægning af bede og havegange.

Kontakt os om gravearbejde samt bortkørsel af jord i Odense, resten af Fyn samt på Langeland

Ønsker du at få et gratis of uforpligtende tilbud på bortkørsel af jord i Odense eller et andet sted på Fyn? Så kontakt os for nærmere aftale.

Vi kommer altid gerne ud og kigger på opgaven. Ring til os på tlf. 62 54 18 11 eller send os en mail. Så finder vi sammen en god og fornuftig løsning.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig