Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Få lagt omfangsdræn i Odense, Svendborg, Langeland og på resten af Fyn til en god pris

Oplever du fugt i dine ydervægge eller i kælderen? Så kan det være en god idé at få lagt et omfangsdræn, så det overskydende vand efter f.eks. et skybrud kan løbe væk. Det kan redde din bolig fra skader i væg og fundament samt fra et dårligt indeklima.

Læg dræn om dit hus og undgå fugt – vi er eksperter i opbygning af omfangsdræn

Omfangsdræn består af et system af rensebrønde, der graves ned omkring din bolig. Der er i rørene små slidser, der tillader vandet at løbe ind udefra og væk gennem dit kloaksystem.

Rørene er yderligere tilsluttet en sandfangsbrønd. Her fanges skidt udefra; blad, grene, snavs mm., så de ikke flyder videre ind i kloakken, hvor det kan danne propper.

Herudover er rørene også tilsluttet en pumpebrønd, der opsamler spildevand og sender det videre i kloakken. Med et omfangsdræn opfanges det ekstra vand altså uden at overbelaste kloaksystemet.

Hvilken dybde omfangsdrænet skal ligge i, afhænger af jorden omkring dit hjem, og hvorvidt dit hjem har kælder. Men som hovedregel må bundløbet ikke ligge højere oppe end 75 cm – ligger det højere risikerer man frost i rørene.

Få en god pris pr. meter på omfangsdræn i Odense, Svendborg, Langeland og resten af Fyn

Prisen på omfangsdræn pr. meter afhænger af flere ting. Jordforhold og dybde skal tages i betragtning. Hvis der f.eks. er kommet fugt i din kælder, skal drænet ligges længere nede, end hvor det ville skulle ligges ved et hus uden.

Hos Torneløkke har vi mange års erfaring med at lægge dræn om alle slags ejendomme. Vi har styr på, hvad der kræves for at holde fugten væk fra dit hjem. Tøv ikke med at kontakte os for mere info. Så tager vi en snak om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig.

FAQ: ofte stillede spørgsmål

Hvad er omfangsdræn?

Et omfangsdræn er lidt á la en nedgravet tagrende. Det skal føre det vand væk, som jorden ikke er i stand til at tage imod. Ved at lægge et dræn undgår man, at der ligger sig vand op ad ydermurene og dermed fugt.
Drænet ligges rundt om huset. Hvor dybt det skal ned, vil afhænge af om dit hus er med kælder eller ej.

Hvad koster omfangsdræn?

Der findes ikke en fast pris på, hvad det koster at få lagt et omfangsdræn i jorden. Lige som dybden afhænger af huset, afhænger prisen af dybden. Dertil skal jordforhold også tages i betragtning.

 

Omfangsdræn i nybyggeri – få et dræn til en god pris

Nybyggeri kan også drage fordel af et omfangsdræn. Derfor råder vi hos Torneløkke også dertil. Det kan være en god investering i det lange løb. Der spares penge, når man kommer fugt og skader i forkøbet.
Når der ligges dræn ved nybyggeri, gøres det gerne sammen med fundamentet. Prisen beregnes på samme vis som ved ældre bygninger. Vi kan hjælpe dig med både fundament og dræn i en samlet løsning – og det kan godt betale sig økonomisk.

Kontakt os om etablering af omfangsdræn i Odense, Svendborg, Langeland eller et andet sted på Fyn

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, om et omfangsdræn er den rigtige løsning for dig. Ring til os på tlf. 62 54 18 11 eller send os en mail. Du kan også sende os en besked gennem formularen på siden her. Vi vender tilbage med svar snarest muligt.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig