Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Kloakering i Odense: Kloakservice i Odense og Svendborg og på resten af Fyn

Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS er et professionelt kloakfirma, som holder til i Svendborg (på Tåsinge). Herfra varetager vi opgaver overalt på Fyn samt på Langeland. Har du brug for hjælp til kloakering i Odense, Svendborg eller et helt tredje sted, er du derfor havnet det rette sted. Vi udfører opgaver for private, erhverv samt for det offentlige, og kan bl.a. hjælpe med:

\

Separatkloakering

\

Kloakering af kolonihaver

\

TV inspektion med professionelt kamera

\

Nedgravning af faskine og LAR anlæg

\

Omfangsdræn

\

Renovering af kloak

\

Slamsugning og spuling

\

Spuling og slamsugning

\

Og meget andet

Kloakrenovering og kloakering siden 1998

Hvad enten der er brug for en omfattende kloakrenovering, eller du har brug for hjælp til at anlægge en helt ny kloak, kan vi klare den.

Vi er en autoriseret kloakmester, og vi har siden 1998 udført et utal af projekter. Uanset om der er tale om en lille hurtig opgave, professionel TV inspektion af kloakken, eller en komplet etablering af nyt kloaksystem, så kan vi hjælpe. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og beregner også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp fra et professionelt kloakfirma.

Som udgangspunkt, er der ikke meget kloakarbejde, som man kan/må klare som privatperson.

Derfor er det nødvendigt at få professionelle til at varetage opgaverne således, at du er sikker på, at de bliver klaret ordentligt og forsvarligt med den rette kvalitetsdokumentation.

Kloakarbejde og kloakservice i Odense, Svendborg og på hele Fyn

Vi klarer mange forskellige typer kloakarbejde, og hvad enten du har brug for effektiv tv-inspektion, rottebekæmpelse eller slamsugning og kloakrensning i Odense, kan vi være behjælpelige. Vi skræddersyr naturligvis løsningen, så den passer til den konkrete situation, og er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, skal du bare give os et kald.

Når først der opstår alvorlige problemer med kloakken, kan det hurtigt blive et omfattende projekt at rette op på disse. Derfor gælder det også om at opdage diverse problematikker så hurtigt som muligt, så problemerne ikke når at udvikle sig. Derfor kan det f.eks. være en fordel at lave en tv-inspektion af kloakken. Hvis man skal overtage et hus, bliver der lavet en tilstandsrapport og en el-rapport af boligen. Der er imidlertid ikke noget krav til en lignende tilstandsrapport af kloakken. Derfor kan det ofte være en god idé at få tjekket kloakken inden købet, eller i hvert fald sørge for at tegne en ejerskifteforsikring, som også dækker eventuelle problemer og reparationer af kloakken. Det kan nemlig blive en bekostelig affære, hvis dette skal skiftes ud. En tv-inspektion kan ofte hurtigt vise, om der er fejl i kloakeringen, eller om der er andre problemer i de skjulte rør under jorden.

Klar din kloakproblemer med kloakspuling i Odense

Kloakproblemer kan både være yderst irriterende og yderst skadelige, hvis ikke der bliver gjort noget ved dem. Har du kloakproblemer, er det derfor bestemt også noget, du skal tage seriøst og få taget hånd om.

Kloakproblemer kan bl.a. resultere i problemer med:

\

Stoppet afløb

\

Kloaklugt i huset

\

Rotter i kloak

\

Stoppet toilet

\

Tilbageløb af spildevand

\

Og mange andre problemer

Disse problemer kan vi hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS hjælpe med at udbedre, så du hurtigt og effektivt kan blive dem kvit.

Professionel kloakservice på Fyn – vi klarer blandt andet kloakering i Odense

Er du interesseret i professionel kloakservice på Fyn, så kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi kommer gerne ud og inspicere dit projekt uanset om der er tale om generel kloakering, renovering eller reparation eller blot en effektiv kloakrens.

Vil du høre mere om vores forskellige services, kan du kontakte os på vores mail eller på tlf. 62 54 18 11.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig