Anlægsgartner

anlaegsgartner-slider001
anlaegsgartner-slider002
anlaegsgartner-slider003
previous arrow
next arrow

Brolægger: Professionel brolægning i Svendborg og Odense samt på resten af Fyn

Er du på udkig efter et professionelt firma til at varetage din brolægning på Fyn eller Langeland? Så er Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS på Tåsinge et godt bud. Vi har arbejdet i branchen siden 1998, og du kan derfor også forvente at få et holdbart og gennemført resultat, når du vælger os til din opgave. Så har du brug for godt udført håndværk med fokus på en flot finish? Så kontakt os og hør mere.

Vi arbejder som brolægger i Odense og på hele Fyn

Vi udfører opgaver for både private såvel som offentlige institutioner og virksomheder. Hvad enten du er på udkig efter en professionel brolægger, som skal få dine udendørsarealer derhjemme til at stå knivskarpt, eller du er på udkig efter en brolægger på vegne af din virksomhed eller institution, kan vi altså klare den.

Vi går meget op i at levere det bedste håndværk på markedet. Derfor benytter vi også veluddannede medarbejdere inden for alle vores arbejdsområder. Vi sørger desuden for, altid at holde os opdateret på de nyeste metoder og teknologier. Det er nemlig vigtigt, hvis man altid ønsker at være et skridt foran, så kunden får den absolut bedste- og mest tidssvarende løsning.

Lægning af granitfliser mm. – hvad koster det at få lagt fliser?

Når du skal have lagt havefliser, og gerne vil have et uforpligtende tilbud og en god pris på projektet, skal du blot kontakte os. Når vi har hørt noget mere om projektet, kan vi langt nemmere komme med et tilbud til dig. Det er desværre ikke muligt at komme med et entydigt svar på, hvad det koster at få lagt fliser. Det afhænger af flere forskellige ting, og derfor er vi også nødt til at vurdere den konkrete sag, før end vi kan komme med et tilbud på opgaven.

Vi forstår godt, at du gerne vil have din brolægning til en skarp pris, men samtidig vil vi naturligvis ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi er ikke nødvendigvis de billigste brolæggere på markedet. Til gengæld får du opgaven udført af uddannede brolæggere, og det sikrer et godt og holdbart resultat.

Brolægning – pris pr. m2

Prisen pr. kvadratmeter afhænger i høj grad af, hvilken type sten der skal benyttes. Når man taler om brolægning er der – modsat begrebet belægning – tale om opgaver med natursten. Her benyttes altså som udgangspunkt udelukkende sten, som kan findes i naturen. Hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS har vi udført opgaver med stort set alle former for sten herunder blandt andet:

\

Chausse­sten

\

Granit­sten

\

Granit­fliser

\

Brosten

\

Natursten

\

Marksten

\

Perlesten

\

Ærtesten

\
Grå granit­skærver
\

Sorte granit­skærver

\

Knust granit

\

Naturfliser

\

Og meget andet

Som udgangspunkt kan vi tilbyde en lavere pris pr. m2 jo større arealet er. Det kan vi fordi en stor del af den færdige pris udgøres af vognmandskørsel og materialerne. Så uanset om der skal lægges 20 m2 eller 200 m2, skal der benyttes en lastvogn til at levere materialerne. Skal du ligeledes have hjælp til at lægge rullegræs, etablering af en granittrappe eller efterfølgende vedligeholdelse af grønne områder eller grå områder, kan vi med stor sandsynlighed sammensætte en god pris på en samlet løsning.

Brolæggerfirma siden 1998 – kontakt os brolægning i Svendborg, Odense og hele Fyn

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for professionel brolægning hos Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS? Kontakt os på tlf. 62 54 18 11 eller send os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe med at føre dine idéer ud i virkeligheden.

Havearkitekt
Brolægning
Rullegræs
LAR anlæg
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig