Vognmand

jord-betonarbejde-slider001
jord-betonarbejde-slider002
jord-betonarbejde-slider003
previous arrow
next arrow

Levering af sand, grus, sten og granit­skærver i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland

Vi kan tilbyde levering af et stort udvalg af sten; mængde og størrelse spiller ingen rolle. Med vores grab og tip kan vi fragte, hvad end du måtte stå og mangle. Ved store læs tilbyder vi vognmandskørsel med en dertilhørende vognmand på hele Fyn.

Vi hjælper både private, virksomheder, kommuner og boligselskaber. Har du en opgave – stor eller lille – har vi en løsning. Vi kører ofte i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland.

Levering af sten og granitskærver – vi kan hjælpe med det meste

Vi har erfaring med levering af en lang række sten af alle størrelser. Vi har alt fra ærtesten og perlesten til kampesten. Hvad enten du har brug for pyntesten, eller sten til kyst- og stormflodssikring, kan vi levere lige til døren.

Hos Torneløkke tilbyder vi også levering af støbemix og granitstenmel. Du kan købe alle vores produkter i løsvægt; vi leverer læsset med grab og tip.

Spar dig selv besværet og få hjælp ved os til de tunge løft.

Levering af sand og grus med grab i løsvægt

Der findes sand og grus beregnet til mange forskellige opgaver. Vi leverer med grab og tip således, at du ikke skal bekymre dig om andet end modtagelsen.

Vi kan bl.a. tilbyde at levere brolæggergrus og harpet sandfyld, knust beton, flisesand og vasket sand, strandsand og stabilgrus.

Hvad du har brug for, afhænger af dit projekt. Hvis du er i tvivl, kan vi i samarbejde finde frem til den rette løsning for dig.

Vognmand til jordkørsel – få harpet muld og varmebehandlet muld leveret

Vi tilbyder både gravearbejde og bortkørsel af jord, og vi kan også levere muldjord til flere anledninger. Vi har f.eks. harpet muldjord. Det vil sige jord hakket fri for store sten. Dette er nok den slags jord, som de fleste er vant til at arbejde med. Men der findes også et alternativ: varmebehandlet muldjord.

Hvad er varmebehandlet muldjord, spørger du måske. Der er tale om jord, der har været opvarmet til 80 grader. Det forhindrer, at eventuelle frø i jorden måtte slå rødder og spire. Det giver mindre ukrudt, og det betyder mindre vedligeholdelse. Det betyder også mere næring til de planter, som du ønsker skal trives og gro.

Kontakt os for levering af sten, sand og grus i Svendborg, Ringe, Sydfyn og Langeland

Hvis du gerne vil høre mere om vores service, kan du ringe til os på tlf. 62 54 18 11. Du er også velkommen til at sende os en mail eller en besked gennem formularen på siden her. Vi vil vende tilbage snarest muligt.

Råhusentrepriser
Byggemodning
>
Støbning af fundament
Bortkørsel af jord

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig