Anlægsgartner

anlaegsgartner-slider001
anlaegsgartner-slider002
anlaegsgartner-slider003
previous arrow
next arrow

Anlægsgartner på Fyn – herunder bl.a. i Odense, Svendborg og Ringe

Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS er en professionel virksomhed, som varetager mange forskelligartede anlægs og serviceopgaver. Blandt andet fungerer vi som anlægsgartner for både private, erhverv samt offentlige institutioner på hele Fyn. Har du brug for hjælp til haven eller andre udearealer, er du derfor havnet det helt rigtige sted.

Vi beskæftiger omkring 25 mand, som alle har den nødvendige uddannelse inden for deres områder.

Derudover sørger vi for løbende at videreuddanne vores folk således, at vi altid kan tilbyde den mest optimale og gennemførte løsning. Der udvikles konstant nye løsninger og teknikker, og dem holder vi os naturligvis opdateret på. Det er din sikkerhed for, at du får den absolut bedste løsning, når du vælger os som anlægsgartner på dit projekt.

Anlægsgartner i Odense og Svendborg samt på resten af Fyn

Vi har hjemme på Tåsinge, og herfra dækker vi hele Fyn samt Langeland. Vi kommer altså vidt omkring, og kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og vores primære fokusområde er at levere et resultat med en flot og professionel finish, til gode konkurrencedygtige priser.

Grå anlægsgartner: Brolægning og belægning

Vi kan naturligvis varetage alle former for opgaver som grå anlægsgartner. Det vil sige, at vi kan klare både brolægning med diverse natursten samt belægning med forskellige former for betonsten.

Har du for eksempel brug for en ny terrasse, eller etablering af en støttemur, kan vi uden problemer varetage denne opgave. Vi arbejder blandt andet med følgende:

\

Chaussesten

\

Brosten

\

Betonfliser

\

Havefliser

\

Belægningssten

\

Natursten

\

Granitsten

\

Sandsten og limestone

Eksperter i haveservice og havearbejde i Odense og Svendborg

Vi kan klare alt inden for haveservice og havearbejde. Vi kan således bl.a. stå for træfældning, beskæring af træer, pleje af grønne områder, snerydning og saltning og meget andet. Med andre ord kan vi være behjælpelige med alt til haven.

Vi varetager opgaver i alle størrelser, og skræddersyr altid løsningen til den konkrete situation så resultatet bliver helt i top.

Hvad koster det at anlægge græsplæne?

Hvis du gerne vil vide, hvad det koster at anlægge græsplæne, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det er desværre ikke muligt at komme med en konkret pris, før vi ved noget mere om det specifikke projekt. Prisen ved etablering af græsplæne afhænger nemlig af flere forskellige ting.

Blandt andet spiller omfanget og antallet af kvadratmeter naturligvis ind i forhold til prisen. Derudover afhænger prisen også af, om der er tale om anlægning af græsplæne med rullegræs eller såning af græs.

Som hovedregel kan også nævnes, at der kan tilbydes en endnu bedre pris på anlægning af græsplænen, hvis projektet kombineres med andre af vores ydelser såsom brolægning, kloakering, etablering af LAR anlæg og faskine eller noget helt fjerde. Ved at få udført en samlet løsning, kan du således spare penge på at få anlagt græsplænen.

Kontakt din anlægsgartner i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Er du interesseret i at høre mere om vores virksomhed og vores kompetencer? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med gode råd om dine muligheder, og beregner også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på vores mail eller ringe til os på tlf. 62 54 18 11. Vi ser frem til at høre fra dig.

Havearkitekt
Brolægning
Rullegræs
LAR anlæg
>

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig