Kloakmester

kloakmester-slider001
kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Tilstands­rapport af kloak på Fyn – herunder i Odense og Svendborg

Er du i gang med at købe hus på Fyn? Så kan det bestemt godt være en overvejelse værd at få udarbejdet en tilstandsrapport af kloakken forud for købet. Det er desværre ikke noget lovmæssigt krav, at dette bliver gjort ved hussalg, og derfor er det noget, du som køber selv skal stå for.

Det kan blive utroligt dyrt for dig, hvis du skal reparere på kloakken senere hen, og derfor er det en stor fordel at få lavet et tilsyn inden salget går igennem.

På den måde ved du, hvad du går ind til, og der kommer ikke nogen ubehagelige overraskelser. Er der problemer med kloakken, kan dette indgå i prisforhandlingerne, og desuden kan du allerede på forhånd indstille dig på, at der skal udføres kloakering.

Tilstandsrapport af kloak ved hjælp af tv-inspektion

Hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS i Svendborg (Tåsinge) kan vi tilbyde at udføre en tilstandsrapport af kloakken ved hjælp af tv-inspektion. Denne metode giver et grundigt indblik i, hvilken tilstand kloakken er i. Det bliver således nemt at se, om der er behov for reparationer rundt omkring. Det kan f.eks. være i form af en punktrenovering eller en strømpeforing.

Er der noget i kloakken, der har brug for en kærlig hånd, er det en fordel at opdage det så hurtigt som muligt. Mange problemer vil kunne tages i opløbet, hvorved de ikke når at udvikle sig. Lader man dem derimod stå til, vil problemerne med stor sandsynlighed kun blive større og større – og dermed dyrere at håndtere.

Professionel kloakinspektion på hele Fyn

Vi varetager opgaver overalt på Fyn, Tåsinge og Langeland. Har du brug for professionel kloakinspektion i disse områder, er vi derfor det oplagte bud.

Vi er autoriseret kloakmester og har erfaring i branchen helt tilbage fra 1998. Du kan derfor også roligt forvente, at vi klarer opgaven med vores velkendte professionalisme og grundighed. Når vi udfører tilstandsrapport af kloakker, kan du være ganske sikker på, at vi får det hele med. Vi producerer også en gennemarbejdet rapport, som giver dig et overblik over kloakkens tilstand og dens eventuelle problemområder – set med professionelle øjne. Hvis du får udført gennemgangen efter købet og du har tegnet en ejerskifteforsikring som dækker kloakproblemer, vil der også være mulighed for, at forsikringsselskabet kan dække udgifterne til udbedring af diverse skader på kloakken.

Vidste du for resten?

\

Vi har uddannede anlægsgartnere som kan hjælpe med diverse opgaver inden for bortkørsel af jord, brolægning og belægning mm.

\

Vi kan også tilbyde entreprisearbejde såsom f.eks. støbning af fundament og terrændæk, in-situ støbning, etablering af sandpude, etablering af omfangsdræn og meget andet.

Få et gennemtjek ved hjælp af kloakkamera / inspektions­kamera

Er du interesseret i at få lavet en grundig tilstandsrapport af kloakken, er det oplagt at få den udført ved hjælp af et kloakkamera. Det er et særligt inspektionskamera, som kan føres ned i kloakken. Ud fra kameraets videoinspektion kan vi nemt se eventuelle problemområder, der bør håndteres.

Ved at få lavet en grundig tilstandsrapport af kloakken inden du skriver under på en købskontrakt, er du sikker på, at du ikke kommer til at købe katten i sækken.

Køber du et hus med en problemfyldt kloak, kan det hurtigt komme til at koste dig rigtig mange penge, så få hellere lavet en professionel kloaktilstandsrapport på forhånd, så der er mulighed for, at få regnet prisen på udbedringerne med et samlet afslag på købsprisen.

Kontakt os om tilstandsrapport af kloakering i Odense og på resten af Fyn

Hvis du ønsker at få udført en professionel og grundig tilstandsrapport af kloak i din bolig eller i en kommende bolig, så kontakt os om dette. Vi står klar til en snak og giver også gerne et uforpligtende tilbud på, hvad rapporten vil komme til at koste. Du kan både ringe til os på tlf. 62 54 18 11 eller sende os en mail. Vi dækker hele Fyn, og har bl.a. udført mange opgaver med dette i Svendborg og Odense samt på Langeland og Tåsinge.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig