Højvandslukke og skybrudssikring

kloakmester-slider001
kloakmester-slider002
kloakmester-slider003
previous arrow
next arrow

Montering af højvands­lukke – optimal skybruds­sikring til dit hjem i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Vil du undgå kloakvand i din kælder eller andre steder i huset, når de helt store regnskyl kommer?

Det kan løses med installation af højvandslukke af en professionel og autoriseret kloakmester. Tag fat i os hos Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS.

Vi har i årenes løb hjulpet mange kunder med kloakrelaterede problemer på hele Fyn.

Højvandslukke Odense, Svendborg og Fyn

Effektiv skybruds­sikring – vi installerer højvandslukke i brønd og til gulvafløb og kloak

Regnvand kan gøre meget skade, hvis man ikke får installeret de rette foranstaltninger. Vi oplever årligt flere og flere skybrud. Derfor har vi også specialiseret os i ydelser som klimaentreprenør. En af de bedste foranstaltninger du kan få implementeret er højvandslukke; som vi i øvrigt tilbyder til en god pris.

Den kan være medvirkende til at forhindre, at sort spildevand kommer ind i dit hjem. Har du en installeret i forvejen, tilbyder vi også service på højvandslukke.

 

Vi hjælper kunder med sikring mod skybrud i Svendborg og Odense på Fyn samt Kerteminde, Middelfart og Munkebo m.fl.

Hos Torneløkke har vi indgået samarbejde med Urban Water Solutions. Årsagen til samarbejdet med denne leverandør, er tilgangen til intelligent skybrudssikring. Samtidig er denne løsning enkel at installere og kommer ikke til at forstyrre dig direkte i dit hjem.

UWS højvandslukke (også kendt som kloakspærre) er produceret i Danmark, nem at installere og tilbydes billigere end mange andre lignende produkter.

Produktet er udstyret med sensorer der gør, at den kan kommunikere hvad status er. Det vil sige om højvandslukket er aktiveret eller deaktiveret. For dig betyder det, at du får besked på din smartphone når den aktiveres. Det gør at du kan tage dine forholdsregler. F.eks. bliver du anbefalet ikke at bruge WC’et eller andre afløb. Dette er for at undgå yderligere pres på kloakken og oversvømmelse i kælderen. Ligeledes får du også straks besked, når det er trygt at benytte det igen.

For nogle boliger drejer det sig ikke om at sikre en kælder, men også andre rum. Her kan løsningen også være med til at forhindre, at der kommer kloakvand i disse rum.

Undgå vand i kælderen – vi hjælper dig gerne med skybruds­sikring af kælder og andre rum

Mange benytter deres kælder til opbevaring af personlige effekter, vaskemaskine og tørretumbler, cykler, redskaber og lignende. Nogle husejere har endda indrettet kælderen til beboelse.

Alt dette kan blive spoleret, hvis du får oversvømmelse i kælderen. Vil du undgå dette, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi tilbyder forskellige former for skybrudssikring af bygninger.

Kontakt os for et tilbud på montering af højvandslukke og tilbageløbsstop

Har du før oplevet oversvømmelse i dit hjem? Eller frygter du, at du kommer til at opleve det? Så er tiden måske ved at være klar til at få monteret et højvandslukke.

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale og et gratis tilbud, når vi ved mere om din opgave. Ring til os på tlf. 62 54 18 11 eller skriv til os på mail.

Vi hjælper kunder overalt på Fyn herunder Odense, Svendborg, Kerteminde, Middelfart og Munkebo.

Tilstandsrapport af kloak
TV inspektion
Spuling og slamsugning
Kloakservice / kloakering

Få et møde med os...helt gratis!
62 54 18 11
Vi vil også gerne kontakte dig